Basket League: Κλείνουν οι εκκρεμότητες σε ΣΕΦ και Χολαργό

Basket League: Κλείνουν οι εκκρεμότητες σε ΣΕΦ και Χολαργό

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Κολοσσό (4/5, 17:30) και ο Χολαργός τον Παναθηναϊκό (4/5, 19:00) στους δύο εξ αναβολής αγώνες της Basket League.

Οι όποιες εκκρεμότητες υπήρξαν, θα κλείσουν απόψε στην Basket League. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Κολοσσό (4/5, 17:30), ολοκληρώνοντας έτσι την 22η αγωνιστική, ενώ λίγη ώρα αργότερα (4/5, 19:00) ο Χολαργός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που εκκρεμούσε από την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το 30/30 κόντρα στον Κολοσσό, από τον οποίον δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν σε επίπεδο Basket League. Δεν χρειαζόταν βέβαια να γνωρίζει κανείς την παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, για να αντιληφθεί πόσο δύσκολη είναι η θέση του Κολοσσού. Η ομάδα της Ρόδου παρέμεινε ζωντανή με τις δύο συνεχόμενες νίκες που σημείωσε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα σημάνει αυτομάτως τον μαθηματικό υποβιβασμό της στην Α2, έπειτα από 12 συναπτά χρόνια στην Basket League.

Ο Χολαργός, από τη μεριά του, δεν έχει παρόμοια άγχη ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στα playoffs, μετράει τρεις σερί εντός έδρας νίκες και θα φιλοξενήσει τον (σίγουρο πρώτο) Παναθηναϊκό, σε ένα preview της πρώτης φάσης των playoffs. Άξιο αναφοράς στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και ένα πιθανό milestone του Νικ Καλάθη. Ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού χρειάζεται μόνο τέσσερις πόντους για να γίνει ο 8ος παίκτης στηνBasket League που θα συμπληρώσει 1.900 στην καριέρα του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων της Basket League:

(22η αγωνιστική)

ΣΕΦ 17:30 Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels (Ανδρικόπουλος-Μπίκας-Ζακεστίδης)

(25η αγωνιστική)

Αντ. Τρίτσης 19:00 Χολαργός – Παναθηναϊκός (Αναστόπουλος*-Κατραχούρας-Μαλαμάς)

* Εκκρεμεί η αντικατάσταση του Παναγιώτη Αναστόπουλου, ο οποίος δήλωσε αδυναμία να προσέλθει στο ματς λόγω ασθένειας.

Δείτε την βαθμολογία της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *