Μέχρι και το βράδυ της Κυριακής ανοιχτό το BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στη ΔΕΘ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής το BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ 


Περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων… 


Μέχρι το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία οι βιβλιόφιλοι να επισκεφτούν το Bazaar Βιβλίου στο περίπτερο 4 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και να προμηθευτούν τα βιβλία της επιλογής τους σε πολύ χαμηλές τιμές…
Στο Bazaar βιβλίου στο οποίο υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν βιβλία από 0,5 ευρώ, 1 ευρώ, 2 ευρώ ….

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στη δημοφιλή αυτή αγορά του βιβλίου στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ τονίζει:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου στο Bazaar Βιβλίου στη ΔΕΘ. Μας επισκέφτηκαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γενικά άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο και τους δώσαμε τη δυνατότητα να προμηθευτούν βιβλία που πάντα ήθελαν να διαβάσουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Πιστεύουμε ότι και τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι την λήξη του Bazaar, οι φίλοι του βιβλίου θα ξεναγηθούν ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία και θα κάνουν συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές.»

Η Είσοδος είναι ελεύθερη. Οι επισκέπτες του Bazaar βιβλίου μπορούν να εισέρχονται στο χώρο της ΔΕΘ με το όχημά τους.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά και Σαββατοκύριακο από τις 11.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *