Σε δύο- τρία χρόνια θα είμαστε πρώτο κόμμα, λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο BBC

Ο κ. Παναγιώταρος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξή του στο BBC δηλώνει ότι “μέσα στην ελληνική αστυνομία υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής” κάτι που είχε διαπιστωθεί και από δημοσκοπήσεις του Ιούνιου.

”Νομίζω ότι σύμφωνα με αυτά που λένε, σήμερα μας υποστηρίζει πάνω από το 60% – ίσως και περισσότερο- της ελληνικής αστυνομίας, και το ποσοστό κάθε μέρα αυξάνεται”, τονίζει.

Ο Paul Mason αναφέρει ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος διατηρεί ένα μαγαζί στο οποίο πωλούνται πολλά γάντια της αστυνομίας, μάσκες προσώπου και μπλουζάκια που εκθειάζουν τον χουλιγκανισμό στο…
ποδόσφαιρο και ότι πολλοί από τους πελάτες του είναι αστυνομικοί, οι οποίοι αγοράζουν από εκεί τα υπηρεσιακά μπλουζάκια τους. Δίπλα σε αυτά, σημειώνει, το BBC, κρέμονται μπλούζες με φιλοναζιστικά σήματα των ομάδων Combat 18 και Chelsea Headhunters.

Όσο για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής αναφέρει ότι ”είναι μόδα. Ο ενδυματολογικός μας κώδικας είναι εξαιρετικά δημοφιλής και οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να το ακολουθήσουν. Το όνομά μας είναι συνώνυμο με την τάξη, τη δημόσια τάξη και την αποτελεσματικότητα”.

”Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πόλεμο με το πολιτικό σύστημα και με αυτούς που το εκπροσωπούν. Είμαστε σε πόλεμο με τις εγχώριες και τις διεθνείς τράπεζες, είμαστε σε πόλεμο με τους εισβολείς και τους μετανάστες”, επισημαίνει ο Ηλίας Παναγιώταρος και προσθέτει: ”Ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στις επόμενες εκλογές, εμείς θα κερδίσουμε σε αυτές που θα ακολουθήσουν. Δεν είναι όνειρο ότι σε ένα, δύο ή τρία χρόνια θα είμαστε το πρώτο πολιτικό κόμμα”.

”Αυτό που έχω δει εγώ στους δρόμους της Αθήνας είναι ότι η κατάσταση αλλάζει με ταχείς ρυθμούς”, σχολιάζει ο δημοσιογράφος, ο οποίος εν κατακλείδι στο συμπέρασμά του σημειώνει: “Οι κοινωνικές και οι πολιτικές συνέπειες από το πρόγραμμα λιτότητας του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα μοιάζουν με μία καταστροφή για τη δημοκρατία στην Ελλάδα”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *