Λαμία: Έκαψαν τα ειδοποιητήρια και κήρυξαν ανεπιθύμητους τους κυβερνητικούς βουλευτές (BINTEO – ΦΩΤΟ)

“Αυτοί καίνε τις ελπίδες μας και τους κόπους μιας ζωής. Εμείς καίμε τις αποφάσεις τους…”

Ολομέτωπο αγώνα κατά της κυβέρνησης και της τρόικας κήρυξαν σήμερα από…

τη Λαμία, έμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες και εκπαιδευτικοί, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, ενάντια στην λαίλαπα των εξοντωτικών μέτρων, που αφανίζουν όλους τους κλάδους.

Οι καθηγητές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επαγγελματίες που είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Επιμελητήριο.

<< Ο αγώνας είναι δίχως αύριο…κανείς δεν ξέρει ποιος από εμάς θα είναι ζωντανός το επόμενο εξάμηνο….>>, είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

<< Ένα εκατομμύριο συνάδελφοί μας δεν έχουν δικαίωμα στην υγεία…>>, τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέκος Διαμαντάρας, ενώ ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας Θύμιος Παλέτσος τόνισε την ανάγκη του μαζικού αγώνα: << Πορευόμαστε όλοι μαζί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε…>>, είπε χαρακτηριστικά.

<< Οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι ανεπιθύμητοι στη Φθιώτιδα….>>, είπε ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας Γιάννης Λούκας, ο οποίος τους κάλεσε να αφήσουν το δούλεμα με τις ερωτήσεις στη βουλή, αφού ουσιαστικά με τις υπογραφές τους, έχουν υπογράψει και την καταδίκη όλων των συναδέλφων, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έμποροι και επαγγελματίες βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία όπου έκαψαν τα ειδοποιητήρια.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *