BINTEO: Η “εξωγήινη” απάντηση από τη σκηνή έδωσε ο Ρέμος στο Σφακιανάκη!

Με ένα τραγούδι επέλεξε να απαντήσει από τη Θεσσαλονίκη και από τη σκηνή του Φεστιβάλ Αλμυρα στο Νότη Σφακιανάκη ο Αντώνης Ρέμος δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει μεταξύ των δύο τραγουδιστών. Μάλιστα, στο “παιχνίδι” μπήκαν κι ο Στέλιος Ρόκκος κι η Ελένη Φουρέιρα!…

Έδιναν κι έπαιρναν όλο το βράδυ οι μπηχτές εναντίον του Νότη Σφακιανάκη ο οποιος συνέχισε την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Γιώργο Λιάγκα.

Η πρώτη μπηχτή ήρθε από τον Αντώνη Ρέμο όταν ο Στέλιος Ρόκκος διαπίστωσε οτι η κιθάρα του δεν είχε ήχο. Και να φανταστείς δεν είμαστε και εξωγήινοι” σημείωσε περιπαιχτικά ο Ρέμος με τον Ρόκκο να λέει “ Μπηχτή ήταν αυτό”

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες συνεχώς δημιουργούσαν ήχους εξωγήινων προκειμένου να πειράξουν την αναφορά του Νότη οτι τους ανθρώπους τους έφτιαξαν οι εξωγήινοι.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στον Νότη το τραγούδι “

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες ” μόνο που στο τέλος άλλαξε το τραγούδι λέγοντας “Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και εξωγήινους”.

Το αστείο συνεχίστηκε κι όταν εμφανίστηκε στη σκηνή και πάλι η Ελένη Φουρέιρα, που όπως είπε γελώντας ο Ρέμος έχει εξωγήινη ομορφιά.


Υπενθυμίζεται οτι, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο, ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε: “Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο.

Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα”.Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε κοφτά: “Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν.

Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει”.Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: “Βρε Αντωνάκη μου, σ’ εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο”!

http://www.thousandnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *