BINTEO: Άδωνι και Χρυσοχοΐδη είδε ο Γκλέτσος – Τι ζήτησε και τι πήρε – Τι έγραψε ο Άδωνις στο twitter

– Όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Στυλίδας
– ΠΑΘΕ, Αντιπλημμυρικά και άλλα έργα στην ατζέντα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
– “Σκίζει ο Απόστολος η αλήθεια είναι..” έγραψε ο Υπουργός Υγείας στο twitter…

Δυο σημαντικές επαφές είχε χθες ο Δήμαρχος Στυλίδας στην Αθήνα. Το πρώτο ραντεβού ήταν με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για το Κέντρο Υγείας και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην ανατολική Φθιώτιδα.

Ο Υπουργός για άλλη μια φορά ήταν κατηγορηματικός και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το Kέντρο Yγείας, ενώ μετά τη συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο ανακοίνωσε ότι άμεσα θα προκηρυχθούν δυο θέσεις ιατρών για το Κέντρο Υγείας Στυλίδας και συγκεκριμένα για Μικροβιολόγο και για Παιδίατρο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη κάμερα του LamiaReport, χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Στυλίδας ως μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πολιτικής των τελευταίων ετών….

Δείτε το βίντεο:

Δείτε παρακάτω επίσης, τι έγραψε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αμέσως μετά την συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Στο δεύτερο ραντεβού με τον Υπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Στυλίδας συζήτησε για το μεγάλο έργο της παράκαμψης της Στυλίδας και τις παρενέργειες που δημιουργεί στην περιοχή του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι και κάποια επείγοντα θέματα παρεμβάσεων για αντιπλημμυρικά έργα και άλλα.

<< Είμαστε εδώ για βοηθήσουμε όσο και όπου μπορούμε τον Δήμαρχο που δίνει έναν δύσκολο αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της περιοχής. Παρακολουθώ πολύ στενά την εξέλιξη των έργων της ΠΑΘΕ τόσο στην παράκαμψη της Στυλίδας, όσο και της εισόδου της Λαμίας…>>, δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση στο LamiaReport, o Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δείτε το βίντεο:

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *