ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

2 ΒΙΝΤΕΟ


2ο ΒΙΝΤΕΟ:Η Συγκλονιστική ομιλία Έλληνα αγρότη που ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την εθνική προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδας και της εθνικής περιουσίας στους δανειστές των μνημονίων.



Οι αγρότες ήδη κατέβηκαν στην Αθήνα και τα πρώτα επεισόδια έχουν ξεκινήσει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Βάθη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συμπλέκονται με τα ΜΑΤ, αλλά και σε άλλα σημεία, όπως στη πλατεία Καραϊσκάκη και στο υπουργείο Εργασίας.

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή, καθώς το συλλαλητήριο στην πρωτεύουσα έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα, με τους αγρότες που κατεβαίνουν από τα 68 μπλόκα, δηλαδή από όλη την Ελλάδα.

Η δωσίλογη ψευτοαριστερή κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε μία ανόητη “μάχη” να κρατήσει τα τρακτέρ εκτός της πόλεως των Αθηνών, με αντιμπλόκα της Αστυνομίας, σε κεντρικά σημεία εισόδου προς την πρωτεύουσα.

Έχουν μπλοκάρει τον Ισθμό της Κορίθνου, παρά το γεγονός ότι είχε προσυμφωνηθεί να προπορευθούν 25 τρακτέρ για συμβολικούς λόγους. Έτσι εκεί οι αγρότες επιχείρησαν να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους και δημιουργήθηκε ένταση.

Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση είναι αμφίβολο αν θα κερδίσει καν το στοίχημα να μην έρθει κανέναν τρακτέρ στην Αθήνα, αλλά κι αν το πετύχει ίσως αυτό είναι χειρότερο γιατί θα έχει κατορθώσει να εξαγριώσει εντελώς τους ήδη αγριεμένους αγρότες.

Αγροτικά πάντως οχήματα έχουν καταφθάσει με προϊόντα και αυτή τη στιγμή “πολιορκούν” το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους αγρότες από την Κρήτη κυρίως να σέρνουν τον χορό της κινητοποίησης και των συγκρούσεων με τους άνδρες της Αστυνομίας.

Ένα άλλο ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να κρατήσει τις δυνάμεις της Αστυνομίας κόντρα στους αγρότες,  γιατί αφενός οι περισσότεροι αστυνομικοί κατάγονται από αγροτικές οικογένειες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αντιπαρατεθούν με την τάξη των γονιών τους και αφ ετέρου γιατί οι Ενώσεις των Αστυνομικών έχουν ήδη πει “ΟΧΙ” στο αφανιστικό “ασφαλιστικό” νομοσχέδιο, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πώς μπορούν να αρνηθούν να εκτελέσουν και διαταγές που θα τους φέρνουν αντιμέτωπες με τους αγρότες.

Ήδη από το πρωί σήμερα εκτυλίχθηκαν απίστευτες εικόνες, με τους αγρότες από την Κρήτη να κυνηγούν άντρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας!!!

Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη Κρητικοί έμαθαν ότι η αστυνομία μπλοκάρει ένα αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα στην πλατεία Καραϊσκάκη και ξεκίνησαν για εκεί τρέχοντας με τις κατσούνες τους (οι κρητικές μαγκούρες).

Τα τηλεοπτικά βοθροκάναλα επιχαίροντας (αφού προωθούν το επόμενο σχέδιο των τοκογλύφων κατακτητών δηλαδή την “οικουμενική” παρωδία) μετέδωσαν το πρωτοφανές κυνηγητό, και έβλεπε κανείς τους άντρες των ΜΑΤ να τρέχουν και από πίσω οι αγρότες να τους κυνηγούν!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *