Μέχρι πότε θα τους ανέχεται ο πλανήτης; – Οι τζιχαντιστές εκτελούν όσους βλέπουν Μουντιάλ!

Στη Σομαλία, την Νιγηρία, την Ουγκάντα και την Νιγηρία, παρακλάδια των φανατικών τζιχαντιστών, όπως οι οργανώσεις Αλ Σαμπάαμ και Μπόκο Χαράμ, εκτελούν εν ψυχρώ οπαδούς που παρακολουθούν το Μουντιάλ σε δημόσιους χώρους.
Δυστυχώς για τους πολίτες των φτωχών αυτών χωρών, που είναι ταυτόχρονα και μουσουλμάνοι, αλλά και φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι, ο μόνος τρόπος για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι οι τηλεοράσεις στους δημόσιους χώρους, αφού η τοποθέτηση καλωδιακής τηλεόρασης στο σπίτι τους είναι μόνο ένα όνειρο!

Από την ημέρα που άρχισε το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεκάδες οπαδοί έχουν εκτελεστεί από τους τζιχαντιστές και η κατάσταση θυμίζει το Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική το 2010, όταν φανατικοί ισλαμιστές τοποθέτησαν βόμβα σε δύο σημεία στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, Καμπάλα, όπου οπαδοί είχαν συγκεκτρωθεί για να απολαύσουν το Μουντιάλ.

Σε ένα καφενείο, στην παράκτια πόλη  Mpeketoni της Κένυας, τζιχαντιστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ 49 άτομα που παρακολουθούσαν το Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Οι αρχές της Νιγηρίας φοβούμενοι για επιθέσεις από την ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ κατά την διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, εξέδωσαν προειδοποιητική ανακοίνωση προς τους ιδιοκτήτες καφενείων και άλλων χώρων, όπου προβάλλονται οι αγώνες του Μουντιάλ, να είναι ιδιαίτερα προεσεκτικοί τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Παράλληλα, η Αμερικανική πρεσβεία στην Καμπάλα φοβούμενη βομβιστικές επιθέσεις αυτό τον μήνα στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες να μην επισκέπτονται χώρους όπου προβάλλονται αγώνες του Μουντιάλ.

Η τζιχαντική οργάνωση ISIL (κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε) ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες με Ιρακινούς στρατιώτες που εκτελέστηκαν στην πόλη Τικρίτ και οι οποίοι φορούσαν μολουζάκια με αγαπημένους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενώ έστειλαν κα ένα ανατριχιαστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αποκεφαλισμό αστυνομικού και ειρωνεύομενοι έγραψαν:« Αυτή είναι η μπάλα μας…είναι φτιαγμένη από δέρμα»!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *