Θέλουν πίσω τον Κατσουράνη

Μπορεί το καλοκαίρι να έγινε… σύνθημα στα χείλη όσων δεν τον ήθελαν στην Εθνική ομάδα, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι παράγοντες της ΕΠΟ που συμβουλεύουν τον Γιώργο Καραγκούνη να μεσολαβήσει για την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη.

Οέμπειρος μέσος έγινε δέκτης έντονης κριτικής το περασμένο καλοκαίρι, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Ο αγώνας με την Κόστα Ρίκα ήταν ο τελευταίος του «Κατσούρ» με τα γαλανόλευκα, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στις κλήσεις του Μαρκαριάν.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», δεν είναι λίγοι οι παράγοντες της ΕΠΟ που συμβουλεύουν τον Γιώργο Καραγκούνη να μεσολαβήσει για την επιστροφή του άσου του Ατρομήτου στην Εθνική ομάδα. «Χρειάζεται στα αποδυτήρια και λόγω της εμπειρίας του μπορεί να χειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν», εμφανίζεται να είναι η θέση των συμβούλων της Ομοσπονδίας. Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι εφόσον το ζητήσει ο «Τυπάρας», ο Ουρουγουανός που δεν γνωρίζει όλους τους Έλληνες διεθνείς, θα καλέσει εκ νέου τον 36χρονο μέσο. – See more at: http://www.sdna.gr/gr/paraskinia/paraskinia/arthro/15887/theloun-piso-ton-katsourani/#sthash.ci6EGGvj.dpuf

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *