Παπαδημούλης:Ο Πάγκαλος εκστομίζει “μπαρούφες”

Η χειρότερη τιμωρία για τον Πάγκαλο είναι να τον αγνοούμε, δήλωσε ο ο κοινοβουλευτικός…

εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», με αφορμή την φράση του πρώην υπουργού για το πουκάμισο του Αλέξη Τσίπρα.

“Η καλύτερη αντιμετώπιση στις κατά καιρούς «μπαρούφες» που εκστομίζει ο κ. Πάγκαλος είναι η απόλυτη αδιαφορία. Η χειρότερη τιμωρία για τον ίδιο, ο οποίος λέει τη μία «χοντράδα» μετά την άλλη προκειμένου να παραμένει στη δημοσιότητα, είναι να τον αγνοούμε απολύτως”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δήλωση του Πάνο Καμμένου, λέγοντας ότι πρόκειται για “μια δήλωση ακραία, άστοχη, ξένη με τα ήθη και τις αντιλήψεις της Αριστεράς, αλλά δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά”. “Εκείνοι που δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα για τις εξακολουθητικά, ποινικά κολάσιμες πράξεις της ηγεσίας της Χ.Α, στην περίπτωση του κ. Καμμένου, έδειξαν να κινούνται με άλλες ταχύτητες και μάλιστα μετά από προτροπή Μουρούτη. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει προσωπικά αλλά δεν αρέσει και σε πάρα πολλούς πολίτες από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα”, τόνισε .

Σε ότι αφορά τις συζητήσεις για σύμπραξη Κουβέλη-Λοβέρδου, ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για αδιέξοδο. “Η συζήτηση για σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ με το κόμμα του κ. Λοβέρδου, που κινείται σε μια άκρως μνημονιακή και δεξιόστροφη τροχιά, είναι ένα δείγμα του αδιεξόδου στο οποίο έχουν φτάσει και οι δύο πλευρές. Θυμίζουμε ότι στην πολιτική και στις συνεργασίες, καμιά φορά το 2+1 δεν κάνει 3, ενδεχομένως κάνει 1 ή 1,5. Κατά τ’ άλλα, δεν είναι δυνατόν να ανασυγκροτήσεις την Κεντροαριστερά, αλά ΠΑΣΟΚ, όταν έχεις μετατρέψει το κόμμα σου σε υποπόδιο της ΝΔ, ούτε είναι δυνατόν να γίνει ανασυγκρότηση κεντροαριστερού πόλου με συμμαχίες Κουβέλη-Λοβέρδου ή τηρώντας ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην σκληρή, δεξιά ΝΔ και στον ανερχόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απολύτως εμφανές ότι οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν αντι-ΣΥΡΙΖΑ πρόσημο και χαρακτηριστικά, γι’ αυτό και προσκρούουν σε ενστάσεις ακόμη και μέσα στους κόλπους του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ ή της συρρικνωμένης, πλέον, ΔΗΜΑΡ. Από εκεί και πέρα, ολοένα και περισσότεροι, σε επίπεδο κοινωνίας, αντιλαμβάνονται ότι χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει εναλλακτική πολιτική λύση”, σημείωσε .

enikos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *