Τρομοκρατήθηκε ο Τατσόπουλος: «Παλλαϊκή συγκέντρωση με σύνθημα πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο»

«Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι
και να το βλέπει» δήλωσε στο BHMAFM ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, περί Κούγκι.

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του, πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει  γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;» συνέχισε την επίθεση ο γνωστός συγγραφέας.

Κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι με τις δηλώσεις του «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα» υποστηρίζοντας ότι αυτού του είδους τις δηλώσεις τις κάνει «εν ψυχρώ επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα την νοημοσύνη των Ελλήνων».

«Βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα» συμπλήρωσε και κατέθεσε την ακόλουθη πρόταση: «Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο».

Ερωτηθείς, τέλος, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας βασίζεται στον Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός «είναι ακόμα όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *