Έξαλλο το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στην Ίσκρα του Π.Λαφαζάνη

Όπως υποστηρίζει «επιχειρούν να διχάσουν ξανά τον ελληνικό λαό για να κρύψουν την ανεπάρκεια, τα ψέματα και το φόβο τους για ενδεχόμενο εκτροχιασμό της «αριστερής» τους πλατφόρμας».

«Οι οπαδοί της ρήξης και της δραχμής το ξέρουν καλά το παιγνίδι: Σενάρια συνωμοσίας και προβοκάτσιες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χ. Τρικούπη και προσθέτει: «Αυτοί που δεν τόλμησαν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη προς τους ρατσιστές, λαϊκιστές, ακροδεξιούς ενδοκυβερνητικούς τους εταίρους που καταψήφισαν το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια, έχουν το θράσος να μιλούν για «πέμπτη φάλαγγα», συμπεριλαμβάνοντας το ΠΑΣΟΚ».

Η Χ. Τρικούπη συνεχίζει λέγοντας πως «την ώρα που εμείς, πριν το κρίσιμο EUROGROUP, συναντήσαμε τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές και δημοκράτες, ζητώντας να γίνουν σεβαστές οι θυσίες των Ελλήνων, να τηρήσουν οι εταίροι τις δεσμεύσεις τους για τις παραμετρικές αλλαγές στο χρέος, να προωθηθούν μεταρρυθμίσεις και να δοθεί τέλος στη λιτότητα με ένα αναπτυξιακό πακέτο, η Κυβέρνηση τούς έχει ήδη προτείνει 8 δις φόρους».

Και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Επιχειρούν να διχάσουν ξανά τον ελληνικό λαό για να κρύψουν την ανεπάρκεια, τα ψέματα και το φόβο τους για ενδεχόμενο εκτροχιασμό της «αριστερής» τους πλατφόρμας. Ψυχραιμία παιδιά»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *