Δάσκαλοι να σου πετύχουν…..

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγκρίνης, ερασιτέχνης ηθοποιός και δημιουργός της..

Υπατίας των Πακιστανών, μιλώντας σε δημοσιογραφική εκπομπή, δήλωσε, μετά την απόφαση του ιδρύματος για νέα αναστολή της εκπαιδευτικής και διοικητικής του λειτουργίας, ότι: «Θα μπορούσε να χαθεί το εξάμηνο για τους φοιτητές, όμως το μεγαλύτερο θέμα είναι να μην χαθεί το Πανεπιστήμιο».
Δηλαδή κ. Πρύτανη, εψηφισμένε από το προσωπικό και κάποιους λίγους φοιτητές που επέτρεψαν οι μειοψηφίες, δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η αγωνία, οι κόποι και ο μόχθος των φοιτητών για την συνέχιση και περάτωση των σπουδών τους, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ούτε λογαριάζεται τις αιματηρές θυσίες των γονέων και κηδεμόνων των φοιτητών, οι οποίοι, αυτοί και μόνο γνωρίζουν πως εξοικονομούν τα έξοδα των σπουδών, κάνοντας αιματηρές οικονομίες για τους εαυτούς τους; Δεν σέβεστε κανέναν από αυτούς;
Με άλλα λόγια κ. Πρύτανη, που η κυρία αποστολή σας είναι μόνο η μόρφωση και εκπαίδευση των φοιτητών, δια των πράξεών σας, ξεφεύγετε παντελώς από αυτή, λησμονώντας την και μετέρχεστε ως κακός συνδικαλιστής πλέον, όπως το κάνατε και κατά το παρελθόν, τα σκαλοπάτια της απαξίας, αυτή που το πονηρό κράτος των κάθε λογής πολιτικάντηδων, έστρωσε και υιοθετεί για την πραγμάτωση των άνομων επιδιώξεών του.
Δάσκαλοι να σου πετύχουν…..
otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *