Οι λύκοι έρχονται, πρόβατα ψηφίστε τους να σας ψήσουν ! ! !

Η Χρυσή αυλή των ΕΜΜΙΣΘΩΝ χαφιέδων !

Είναι ένας στρατός έμμισθων χαφιέδων, επίσημων, ανεπίσημων και εκπαιδευόμενων. Ένας στρατός, που δημιουργήθηκε αρχικά, από τους εν ζωή γερμανοτσολιάδες και εν συνεχεία από τους απογόνους τους. Δεν ξεχνάμε, ότι το γνωστό παρακράτος, ζούσε, δρούσε και ρύθμιζε σχεδόν την διακυβέρνηση του τόπου. Μετά τη μεταπολίτευση, παρουσιάστηκαν οι μελανοχιτώνες και….
οι πισωστηριχτές του Αβέρωφ, με πρώτο θύμα τους, τον Αλέκο Παναγούλη.
Επί Μητσοτάκη, τον ρόλο αυτό είχε αναλάβει ο Γρυλάκης με τις γνωστές εθνοκαταστροφικές περιπλοκές.
Σήμερα, τον κύριο ρόλο έχει η διαχρονική υπηρεσία και εκπαίδευση του Αντωνάκη. Στήριξε, με κάθε κόστος για την δημοκρατία, τους ανθρώπους που τον έκαναν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Το δίδυμο Καρατζαφέρη και Μιχαλολιάκου, αποτελούσε και αποτελεί τον ‘’ιδιωτικό’’του στρατό.

Άτομα νεαρής ηλικίας, μειωμένων ηθικών αντιστάσεων, που συλλαμβάνονται για αξιόποινες πράξεις, ‘’πέφτουν’’ στο οργανωμένο κύκλωμα του παρακρατικού και παραστυνομικού ‘’καθαρτηρίου’’ και ..αποκτούν και ταυτότητα ‘’καθαρή’’ και δουλειά φυσικά (χαφιέ )εξυπηρέτησης της υπηρεσίας.
Όπως ξέρετε, οι χρυσαλήτες είναι οι μόνοι … έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε όλοι μας.
Είναι οι μόνοι !!! ‘’υπάλληλοι’’ που τα παίρνουν μαύρα και αφορολόγητα, αφού οι μισθοσυντήρητοι χαφιέδες είναι…αόρατοι για το καλό τους !
΄Ετσι , αθόρυβα και χωρίς να το αντιληφθούμε, ο Νικολάκης δημιούργησε το μυστικό του στρατό των έμμισθων χαφιέδων, επίσημων, ανεπίσημων και εκπαιδευόμενων τους οποίους ΦΥΣΙΚΑ! πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ .
Σήμερα πολλοί διερωτώνται πως έγινε όλη αυτή η σκληροπυρηνική οργάνωση με το χαμηλό επίπεδο αντίληψης και τον αυθάδη χαρακτήρα του προστατευόμενου ρουφιάνου. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι δικαστές και αστυνόμοι…!!!!
ΠΟΙΟΣ βουλευτής θα ζητήσει από τον κ. Δένδια να παρουσιάσει το επίσημο ύψος, των βρώμικων-μαύρων κονδυλίων της χαφιεδοαμοιβής τον ΕΘΝΙΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ και επικίνδυνων δολοφόνων ????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *