Διαδίκτυο: Ελπίδα του Έθνους

Σην Ελλάδα σήμερα μια καταπληκτική αρμονία βασιλεύει οι τράπουλες σημαδεμένες, τα ζάρια “καραγκιοζάκια”, μονά-ζυγά δικά μας . Οι κήρυκες της υποταγής και της ακινησίας κλεισμένοι στην ναρκισσίστικη γυάλα τους αναθεματίζουν τις ελεεινές πολιτικές συντεχνίες, την αναξιοκρατία, το καθεστώς, τους εργατοπατέρες, τους κουκουλοφόρους. Πέραν από μία αρθρογραφία του αναθέματος δεν μας λένε πώς και γιατί φθάσαμε ως εδώ που φθάσαμε, στο…..
τελευταίο σκαλί στου “κακού τη σκάλα”. Σε τελευταία ανάλυση κατά βάθος όλοι διαβάζουμε την ίδια εφημερίδα παρακολουθούμε την ίδια τηλεόραση Επιφανειακές αντιζηλίες, ψευδείς διενέξεις φαίνονται να τις χωρίζουν. Όταν όμως πρόκειται για το συνδικάτο των συμφερόντων, που έχει μοιράσει προς ίδιον όφελος όλα τα όργανα της εξουσίας μία ξαφνική ταυτότητα απόψεων τους ενώνει. Σιωπή για τα καμμένα βιβλιοπωλεία. Σιωπή για τις καταστροφές των σχολείων. Σιωπή για το δράμα των μεροκαματιάρηδων που καταστρέφονται οι περιουσίες τους από τα τσιράκια του παρακράτους. Σιωπή για τα πανεπιστήμια κρανίου τόπο, άντρα φευτοπροοδευτικού διεθνισμού, πνευματικής αγκύλωσης, ιδεολογικής τρομοκρατίας. Εκείνη την στιγμή δεν υπάρχουν μεταξύ τους περισσότερες διαφωνίες από εκείνες που υπάρχουν μεταξύ των ιεροκηρύκων διαφορετικών θρησκειών, όταν φωνάζουν εναντίον των Απίστων και των Αθέων.
Έτσι δεν έχουμε κανένα τρόπο να διαλέξουμε μεταξύ των απόψεων που θα μας επέτρεπαν να τοποθετηθούμε, όπως δεν έχουμε κανένα τρόπο να επιλέξουμε μεταξύ των υποψηφίων που μπορούμε να εκλέξουμε και απλά διαλέγουμε όπως θα διαλέγαμε από τον κατάλογο με τα φαγητά στην ταβέρνα ή το εστιατόριο. Τα γεγονότα μας παρουσιάζονται παντού με την ίδια συγκάλυψη. Οι αξίες μας παρουσιάζονται σύμφωνα με μία ενιαία ιεραρχία. Και δεν μπορούμε να διαβάσουμε τα νέα του κόσμου παρά μόνο μέσα από ένα κόσκινο, που μας επαναφέρει συνέχεια στα μάτια μερικά σαφή παραπτώματα και που μας φράζει παντοτινά άλλους ορίζοντες που υποτίθεται πώς “δεν υπάρχουν”.
Ακριβώς όπως σε μία δικτατορία, όπου ΜΜΕ(ξαπάτησης) λιγότερο “ποικίλα” από τα δικά μας, αλλά κατά βάθος ίδια με αυτά, παραμορφώνουν αποκρύπτουν με επιμονή από τους πολίτες μερικά μέρη του κόσμου και δεν φωτίζουν πάρα΄μόνο την όψη του κόσμου που πρέπει να δουν.
Δεν πρέπει να είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται μέσα μας. Ίσως το αίσθημα της τιμής, ή υπερηφάνεια, ο σεβασμός του αίματος μας, ένα είδος επιδίωξης καθαρότητος και μεγαλείου, ποιός ξέρει; Όλα αυτά ελαττώματα που δεν ευνοούν τον “καλόν αγοραστή” των μαζικών, φθηνών εμπορευμάτων. Αρα μας ξεπλένουν, όπως το μετάλλευμα που βγαίνει από τα ορυχεία. Και από αυτό το αρχικό πλύσιμο που επαναλαμβάνεται συνεχώς με κόπον και επιμονή εξαρτάται πόσο καλοί είμαστε. Αυτό είναι το βασικό μέλημα των ΜΜΣ(κοταδισμού).
Έχουμε δικαίωμα σε όλα, εκτός από το να έχουμε δική μας ψυχή, εκτός από το να έχουμε δική μας θέληση. Και όλη η τέχνη της”ενημέρωσης” συνίσταται στο να μας αναγκάσει να διαλέξουμε μεταξύ των εγκεκριμένων ιδεών, των εγκεκριμένων κομμάτων, των εγκεκριμένων προσώπων που είναι τόσο ωραία συσκευασμένες με διαφορετικό χαρτί περιτυλίγματος, ωραίες κορδελίτσες και φιογκάκια, χωρίς να υποψιαζόμαστε ότι στην πραγματικότητα δεν περιέχουν παρά το ίδιο ναρκωτικό, χωρίς κυρίως να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που η γεύση μας έχει μείνει αόριστα στον ουρανίσκο!
Έτσι τα κόμματα και τα ΜΜΕ(ξαπατάσης), οι συντεχνίες της παρασιτικής διαπλοκής, αλληλοϋποστηρίζονται. Η θέληση των Ελλήνων ακόμη και όταν είναι δίκαιη, ακόμα και όταν είναι ισχυρή δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιηθεί προς ορισμένες κατευθύνσεις και πάντα προς όφελος της νομενκλατούρας που νέμεται την χώρα. Οι Έλληνες αισθάνονται τι είναι καλό και τι δίκαιο. Αλλά τι μπορεί να κάνουν; Όσο μακρυά και αν κοιτάξουν βλέπουν την ίδια σκυθρωπή πεδιάδα και τους ίδιους βάλτους. Διαβάζουν, ακούν ίδια ονόματα και μετά τα ονόματα τα ίδια λόγια. Θα ήθελαν να δουν να μάθουν να εκλέξουν αντί να διαλέξουν.
Αυτή η αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης τους παίρνει τέλος. Οι πατριωτικές ιστοσελίδες γκρεμίζουν τα τείχη που “χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ” έκτισαν γύρω μας. Το καθεστωτικό κατεστημένο ωρύεται. Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ελλάδα : το φάντασμα των πατριωτικών ιστοσελίδων. Όλοι και όλες δημόσιοι και κοινοί΄επαγγελματίες και ερασιτέχνες της παραπληροφόρησης ενώθηκαν σε μια Ιερή Συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα. Δεν θα περάσει. Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του Soros και του USAID, οι ρεπατζούδες του πολιτικού κατεστημένου, οι έμπουσες, οι μποβαρίζουσες και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες της αριστερόστροφης προοδευτικάντζας που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων βρήκαν αντίλογο. Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής, τα Botox των 8 και 9 και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν θέατρο και την επομένη στην Ύδρα ή στο GB να κτυπάει ό ένας τον άλλον στην πλάτη και με μαγκιά πεζοδρομίου να καμαρώνουν “Ρε μεγάλε, ωραία τι βρήκαμε χθες, Μήτσο, Πιάσε ένα Single Malt”.
Οι πατριωτικές ιστοσελίδες ξανά ανάβουμε τις φωτιές και τις πλάστρες που είχαν σβήσει
“Στην εκκλησιά στον κλίβανο, στο σπίτι, σταργαστήρι, – στο κάστρο στην καρδιά σταποκαΐδια, απρίλης!”
Η Ελλάδα είναι αιώνια. Σε αντίθεση με τους μισθοφόρους του Soros, τους μοιραίους εθνοφοβικούς που κυριαρχούνται από παραμεταιχμιακές αλλοιώσεις και ζουν με εμμονές ιδέες εκτός τόπου και χρόνου. Οι πατριωτικές ιστοσελίδες πήραν στα χέρια την Ελλάδα. Οι γνωμοδιαμορφωτές, οι τεταρτοεξουσιαστές διαγουμιστάδες κάθε ιερού και όσιου, οι από τηλεοράσεως διακινητες του κάθε χυδαίου και ευτελούς, οι μυξοπροοδευτκοί έμποροι του αρνητισμού και του αγοραίου αριστερισμού δεν μπορούν, κατ΄εξακολούθηση, να βιάζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων Οι πατριωτικές ιστοσελίδες σπαθάρηδες της μοίρας του Έθνους, γεμάτες χίμαιρες και μουσική, τυλιγμένες στην μεγάλη συμφωνία του αγώνα ζουν ολόψυχα το μεγάλο όνειρο μας την Ελλάδας μας, την αγάπη μας, την λευτεριά μας. Για σένα Ελλάδα! Για την πατρίδα που μας βαστά, που δίνει σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας. Είμαστε ευτυχισμένοι. Τρανότερα από κάθε άλλη φορά, από τα έγκατα της ψυχής μας σηκώνονται αγάλι-αγαλι τα λόγια του Γεωργιου Γεμιστού-Πλήθων που μας συνεπαίρνουν:
“Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί”.
Είναι λόγια συγκλονιστικά, , πολεμική ιαχή, ύμνος αγγελικός, είναι λόγια θριάμβου!

maximos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

  Η τερατωδώς γιγαντωθείσα κομματοκρατία που αρχομένη από των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και επεκταθείσα εφ'όλης της επικρατείας δ ε ν πρόκειται να ανακτήση το έδαφός της,το γόητρό της,την αίγλη της από τη νέα γενεά των είκοσι με τριάκοντα.Παρακολουθεί,αναγνωρίζει,γνωρίζει και βλέπει πως αποπνέει και πως το σαθρό έδαφός της δ ε ν πρόκειται π ο τ έ να στρωθή π ά λ ι και κάνει το παν,τα αδύνατα δυνατά,καταβάλλει τεράστιες,ομολογουμένως,προσπάθειες για να περισωθή και λίαν αγωνιώδεις να ''αναθεμελιώση'' και ''ανασυστήση'' τον παλαιοκομματικό της (ή τ ο ι τον παρωχημένο και ανεδαφικό) λόγο ύπαρξης και ιστό με τους διαύλους της.Μας παρακολουθεί και είναι απολύτως βέβαιο πως ωρύεται με ιταμότατο τρόπο 'στο τέλος της ημέρας α λ λ ά η α λ ή θ ε ι α για τους κυρίους αυτούς -κ α ι τις κυρίες- είναι εξεχόντως διάφορη των προκαταλήψεών των που ως κατάλοιπα και σύνδρομα του ανόμου,νοσηρού προσφάτου παρελθόντος μόνον εναπομένουν:πως το δ ι α δ ί κ τ υ ο όχι,απλώς,αποτινάσσει κάθε ψεύδος των και τους διαλύει α λ λ ά πως τους α ν α λ ύ ε ι,τους ψηχογραφεί ωσάν 'σε φωτογραφικό φακό και περίγραμμα και ωσάν 'σε φωτογραφικό καρτ-ποστάλ!
  Πρέπει να χαίρεσθε και να αγαλλιάσθε,συναγωνιστές:το θ ε τ ι κ ό είναι που εξοργίζονται off the camera α λ λ ά το ευτύχημα θα είναι και θα μαθευθή και θα γίνη θρίαμβος,ό τ α ν και μ ό λ ι ς αυτό έλθη on the camera!Σφυροκοπήσατέ τους αγρίως,καθότι η πατρίδα αυτή,η ''τιμία πλην πτωχή'' και εσχάτως για κάποιους ,γραικύλους ''άτιμη'',β ά λ λ ε τ α ι πανταχόθεν και βυσσοδομείται,τη στιγμή που μένουμε εναβρυνόμενοι να ''απολαμβάνουμε'' τα παίγνια εις βάρος μ α ς και,πρωτευόντως,ανεχόμενοι ό,τι το φθοροποιό με αυτούς τους βλακιστάτους που εμφανίζονται και προκαλούν αντί να έχουν αποσυρθή 'στις φωλεές των και εξαφανισθή από το δημόσιο βήμα!

  Β ά σ ε ι των ανωτέρω,ευελπιστώ να μη κριθώ κ α ι εγώ ''φασίστας'' ή κάτι το παραπλήσιο,διότι,'σε μία τέτοια περίπτωση,''μαύρο φίδι που σας τρώει'' και ''φίδια 'στον κόρφο σας''!
  Ας π α ύ σ ο υ ν,εν γένει,επιπροσθέτως,οι πλεκτανολόγοι του συρμού να μας αγνοούν απαριθμώντας μας τις ευήθειες και τις ανοησίες των,τις ευφάνταστες θεωρίες των ερμηνείας του συγχρόνου κόσμου και των φαινομένων του,των επιγιγνομένων 'σε αυτόν υφ'ένα καθ'ολοκληρίαν απλουστευτικό σχήμα.Γίνοται κουραστικοί και φορτικοί για τους Έλληνες,τρεφόμενοι από τις ιδεοληψίες των και ως γνήσιοι αυτότροφοι οργανισμοί,και ας α ν α ζ η τ ή σ ο υ ν τις αιτίες της τωρινής τραγωδίας 'στους ι δ ί ο υ ς και τις οικογένειές των.ΕΑΝ ΤΟΥΣ 'ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΕΑΝ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Κ Α Ι Ε Α Ν Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ.
  Τ Ε Τ Ο Ι Ο Ι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ,Τ Ε Τ Ο Ι Ο Ι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΆΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΆΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ,Κ Α Τ Α ΤΑ Μ Ε Τ Ρ Α ΚΑΙ ΤΑ Σ Τ Α Θ Μ Α ΣΑΣ.
  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ε Θ Ν Ο Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ι Κ Η.ΑΛΛΑ ΠΟΎ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ;ΕΣΕΙΣ ΑΔΗΜΟΝΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΗΤΕ!ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;
  ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΚΑΙ Α Λ Λ Ο Ι ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΦΑΙΔΡΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ Ή (ΚΑΙ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΞΑΝΑ Ε Δ Ω,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΞΑΝΑ ΑΠΟ Ε Δ Ω!

  Reply
 2. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

  Πόσο σχιζοφρενικότερος είναι δυνατό να είσαι ε σ ύ,εκείνο το πλάσμα της γεροντικής ανοίας,που ανέχεσαι να σου αρνούνται την ελευθερία του νου σου με τις επιταγές των;Από κάποιους του λόγου σου ε κ π ν έ ε ι σήμερα η Ελλάς,που έχουν αναγάγη το καφωδείο και τη φλυαρία 'σε υπέρτατο αγαθό,'σε αναφαίρετο τρόπο ζωής και δικαίωμα ζωής και θανάτου(!),τον οποίο τρόπο,μάλιστα,σπεύδουν τακτικότατα να επιβάλλουν με τη συμπεριφορά των και 'στους λοιπούς!Ό π ο υ τα μόνα κριτήριά σας είναι είτε ο χαζοχαβαλεδιασμός είτε οι ύβρεις,οι συκοφαντίες και τα διαφημιστικά μηνύματα,ε κ ε ί και εντοπίζεσθε και εκδιπλούσθε κενότατοι,αναξιοπιστότατοι,γελοιωδέστατοι.Π ρ ώ τ ο ν και κ υ ρ ί ω ς,μάθετε την ελληνική και,δευτερευόντως και εκ των υστέρων,κατανοήσατε πως τα χρήματά σας για την προπαγάνδα και αυτοπροβολή,αυταρέσκειά σας δ ε ν επαρκούν για να καταδείξουν 'σε πλειοψηφικά μέρη της ελληνικής πατρίδας πόσον άριστοι και πόσο τεχνίτες χλεχλεδοσχολιαστές είσθε,με την πολυκαιρία σας ενώπιον του υπολογιστή λόγω αφόρητης πλήξης από την κλίνη και το ανάκλιντρό σας.
  Αλλά τι λέγω τώρα;Η χρησιμότητα και η προθυμία υ μ ώ ν,των ηλιθίων,δ ε ν υπήρξε η κινητήριος δύναμη και η γενεσιουργός αιτία για τη σημερινή περιδίνηση του ιερού αυτού τόπου κ α ι χ ω ρ ί ς επιπνοής ε θ ν ι κ ο ύ οράματος-πλαισίου,προοπτικής,μέλλοντος;
  Όσο,συνεπώς,αδρανείτε,τόσο θα σχηματίζεται και θα εδραιούται η πεποίθηση πως έχουμε να διακρίνουμε την ήρα από το σίτο για π ο λ ύ ν καιρό ακόμη 'μπροστά μας α λ λ ά και ότι έχουμε να κάνουμε και να αντιμετωπίσουμε κάποιους -και είναι η κ ρ ί σ ι μ η,που ε ί θ ι σ τ α ι να επονομάζεται 'σε όλους τους τόνους,μ ά ζ α ''πολιτών'',η μεγάλη μάζα- ευκάμπτους,δουλοπρεπείς,χαμερπείς και κακοφώνους ελληνοφώνους-νεογενιτσάρους που α τ ι μ ά ζ ο υ ν το ε θ ν ι κ ό των όνομα,κατώτατοι κρινόμενοι των περιστάσεων,και αστε'ί'ζονται αλληλο'υ'βριζόμενοι και αλληλο'υ'πονομευόμενοι,θεατρόμορφοι και,προχειρολόγοι ''εν ου παικτοίς'' και με την εγχώρια πολιτική κατάσταση αθεραπεύτως εθελότυφλη,απατηλή,'μικροπρεπή,κοντόθωρη…..

  Reply
 3. Ανώνυμος

  6.09 = Παραληρηματικές εκδηλώσεις, άνευ ειρμού, αφηρημένες, ανεξιχνίαστες, συνοδευόμενες συχνά με ψευδαισθήσεις.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  5.45 + 5.48 = Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. Βέβαια δεν παρατηρείται οργανική βλάβη του νευρικού συστήματος του ασθενή, πλην όμως όλες οι επιστημονικές εργασίες επί του αντικειμένου αφήνουν να εννοηθεί την ύπαρξη μιας λεπτής νευροφυσιολογικής και χημικής δυσλειτουργίας μάλλον άγνωστης μέχρι σήμερα. Μάλιστα με τον όρο σχιζοφρένεια καλύπτεται ένα σύνολο νόσων με διαφορετικούς μηχανισμούς. Για παράδειγμα υφίστανται τέτοιες χρόνιες ψυχώσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ειδικότερα ούτε ως σχιζοφρένεια αλλά και ούτε ως χρόνια παραληρήματα.

  Reply
 5. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.

  Η ΛΥΣΣΩΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

  ΑΥΤΑ,ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΠΑΡΕΛΘΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΑΚΟΣ-ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΥΣΗ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΕΙΟ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΩΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ 'ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ 'ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ,ΜΕ ΤΗ ΧΡΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΗ ΧΩΡΙΣ Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ο Φ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

  ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΙ.

  ΑΓΥΡΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!

  Το φοβικό σας μέλλον σάς καταβιβρώσκει τα σπλάγχνα ημέρα την ημέρα και οι ελευθερόφρονες ιστολόγοι πτύουν τα ευτελέστατά σας φύλλα που μόλις σημειώνουν πωλήσεις κάλυψης των λειτουργικών εξόδων της μελάνης και του χάρτου,ικανές να τέρπουν το λιπωδέστατο σαρκίο σας.

  Reply
 6. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

  Ακριβώς όπως έχουν στρώση και στρώνουν θα κοιμηθούν και με το αυτό νόμισμα θα εξοφληθή η π ρ ο δ ο σ ί α όλων αυτών των τηλεαστέρων που μετά από μερικές,ελάχιστες δεκαετίες δε θα τους ενθυμείται και δε θα τους μνημονεύει μηδείς εκ των συνετών και υγιώς αποτιμούντων τα πράγματα Ελλήνων.Ίσως,βεβαίως,να τους ενθυμούνται είτε χάριν αστε'ι'σμού και διακωμώδησης είτε ως πρότυπα-παραδείγματα προς αποφυγήν και ως το απεχθέστερο τμήμα εκείνο του ελλαδικού πληθυσμού που συμπράττει με τους συγχρόνους κατακτητές της Ελλάδος και συσχηματίζεται αδιαλείπτως για να αποτελέση τον πολιορκητικό κριό άλωσης της ελληνικής κ α ι της χριστιανικής σκέψης κ α ι συνείδησης.
  Τα έσοδά των μειούνται και βαίνουν προς κατακόρυφη πτώση,η επιρροή των 'στις μάζες εξασθενεί εξ ίσου και,με τον τρόπο αυτό,η βαρύτητα και η ευθύνη για την κατά το δυνατόν αντικειμενική ενημέρωση απόκειται και εμπίπτει 'στη δικαιοδοσία των ελευθεροφρόνων ιστολόγων και των πράγματι ανεξαρτήτων,αδεσμεύτων και αυτονόμων ιστολογίων που αναλαμβάνουν,εφ'εξής,ι σ τ ο ρ ι κ ό χρέος προς αυτό το λαό,τον πολυπαθο και χειμαζόμενο,τον προδοθέντα και ταπεινωθέντα.Οι τηλεαστέρες και τηλεπερσόνες νον γκράτα απλώς καταγράφονται 'στη σύγχρονη ελληνική μνήμη-συνθήκη και εγγράφονται 'στην πρόσφατη ιστορία ως το απαύγασμα προδοτών-δω(ο)σιλόγων του χρήματος,παραρτηματικών και μεταπρατικών,παρασιτικών και εξαρτηματικών,υποτακτικών και οπισθοδρομικών,εξ ολοκλήρου προσηρμοσμένων 'στις ''ανάγκες'' και 'ταγμένων 'στις απαιτήσεις των ''υπηρεσιών'' της παγκοσμιοποιητικής δουλοκτητικής κεφαλαιοκρατίας.

  Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΑΝΗΛΕΗΣ 'ΣΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗΣ.ΤΑ Χ Ρ Η Μ Α Τ Α ΣΑΣ Ο Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΑΣ.

  Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΔΙΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ!

  Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΥΣ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΔΙΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑΣ!

  Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΟΘΕΥΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

  Π Ο Λ Ε Μ Ο Ο Ο Ο Ο Σ!!

  ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Δ Ε Ν ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ Δ Ε ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Δ Ε ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ:Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ Α Π Α Ξ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ,ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ,Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΗΤΕ,ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΒΟΥΛΗ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟ-ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *