Η κραυγή οργής ενός πολύτεκνου πατέρα σε ενα εθνοκτόνο κράτος

Είμαι ένας πατέρας που ο Θεός του χάρισε 7 παιδιά.
Δεν έχω κανένα παράπονο.
Αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί να μην κάνετε μια καταγγελια στον εισαγγελέα για το έγκλημα εκ προμελέτης που συντελείται στους υπερπολυτέκνους γονείς και οικογένειες.
Δεν είναι έγκλημα όταν ο άγαμος άνθρωπος έχει 9.000 ευρώ αφορολόγητο δια 12 μήνες = 750 ευρώ το μήνα δια 30 μέρες = 25 ευρώ την μέρα και την ίδια στιγμή μία οικογένεια με 9 ανθρώπους αντί να έχει αφορολόγητο 9 Χ 9.000= 81.000 ναί!!! 81.000 ευρώ αφορολόγητο να πληρώνει 540 ευρώ φόρο εισοδήματος στα 19.000 ευρώ, ΕΝΦΙΑ 900 ευρώ, να έχει παρακράτηση φόρου από την διακοπή του αφορολογήτου των παιδιών 220 ευρώ το μήνα απο τον μισθό κ.λ.π.

Ας μας απαντήσει ένας εισαγγελέας δεν πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα?
Αυτό δεν αντίκειται στο Σύνταγμα περί της ισονομίας των πολιτών απέναντι στη φορολογική αρχή?
Τι έχει να μας πει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος ότι ένα παιδί 3 , 5 , 9, 12 , 15, 17 ετών δέν έχει ανάγκες και το βλέπει ο νόμος σαν ζώο ή ακόμη χειρότερα …. σε σχέση με έναν ενήλικα 19, 22 ή 52 ετών?
Ποιοί οικονομολόγοι έκαναν αυτές τις εισηγήσεις? Αν έκαναν λάθος να το διορθώσουν και να ζητήσουν συγνώμη και τελεία.
Αν όμως επιμείνουν σ” αυτές τότε ο εισαγγελέας ναί ή δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπαγγέλτως κατά του φοβερού αυτού εγκλήματος που συντελείται εκ προμελέτης και έχει την μορφή γενοκτονίας και να συλλάβει τους υπαιτίους που έχουν γράψει το σύνταγμα και την κατά δύναμη συνεισφορά των πολιτών στα παλιά τους τα παπούτσια.
Κάποιος υπουργός αλλά και πολλοί γνωστοί μου πολλάκις έχουν τοποθετηθεί με την φράση δεν θα πληρώνουμε εμείς τα γαμ…..κα των πολυτέκνων.
ΟΧΙ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 9.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
9 ΑΝΘΡΩΠΟΙ Χ 9.000ΕΥΡΩ = 81.000 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ. ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
ΟΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ο
ελάχιστος
ΚΑΝΤΑΡΑΚΙΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
πατέρας 7
παιδιών-ΣΚΙΑΘΟΣ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *