Τελευταία Νέα

Σπηλιωτόπουλος: Ιδού ο λόγος που πάω μόνο στη Μύκονο

«Η κοπελιά μου έχει σπίτι εκεί και πηγαίνω για να μην πληρώνω ξενοδοχείο», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχολιάζοντας…

τα επικριτικά σχόλια ακροατών του Βήμα Fm με τα οποία τον κατηγορούσαν ότι διάγει πολυτελή ζωή γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίφαση με την εξαθλίωση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.


Και συμπλήρωσε:

«Εκείνο που δεν γνωρίζουν είναι πως όταν εγώ δούλευα, δούλευα στο πεζοδρόμιο. Διότι η αίσθηση που έχουν είναι ότι κυκλοφορώ στο κέντρο. Ο Άρης στη ζωή του έχει δουλέψει ακόμη και ως φοιτητής και στη ζωή του έχει καρτέλα ενσήμων. Όταν ήταν στην Αγγλία για μεταπτυχιακά, είχε κάνει και τη δική του επιχείρηση και πούλαγε δερμάτινα στο κρύο και στο πεζοδρόμιο. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ ούτε ντρέπομαι γι’ αυτό, διότι πήγαινε πολύ καλά η δουλειά και έβγαζα και πολλά χρήματα εκείνη την εποχή. Δερμάτινα όχι κυριλέ, εντός εισαγωγικών. Στο πεζοδρόμιο και στο κρύο.»

Ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας με τη ΝΔ μίλησε για το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει στο δήμο της Αθήνας , τις προτεραιότητές του και τα προβλήματα που πλήττουν το κέντρο της Αθήνας, και συμπλήρωσε:

«Εγώ είμαι ο μόνος άνθρωπος που μπήκα σε εστιατόριο και ρώτησα τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σεφ», τόνισε χαρακτηριστικά θέλοντας να δείξει το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι ως προς τους εργαζόμενους ενώ στον ίδιο μήκος κύματος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απάντησε και σε σχόλιο ακροατή που τον ειρωνευόταν για τις πολυτελείς διακοπές του στη Μύκονο και τα “σεμπάγκο” που φοράει τα οποία σύμφωνα με το σχόλιο δεν ταιριάζουν στις λαϊκές αγορές του κέντρο της Αθήνας.

aftodioikisi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *