Δημοσκόπηση : Προηγούνται οι εν ενεργεία Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τους εν ενεργεία Δημάρχους και Περιφερειάρχες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δείχνει η νέα δημοσκοπήση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής….

Για την περιφέρεια Αττικής, στον Πρώτο Γύρο ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει 23,9% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 18,6% και ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 12,2%. 
Στο Δεύτερο Γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εάν ο κ. Σγουρός αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου θα επικρατήσει με ποσοστό 41%, ενώ αν αναμετρηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο θα κερδίσει με 42,5%. 
Σε περίπτωση που αναμετρηθούν η Ρένα Δούρου με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 38,7%. Καμίνης στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη Στο Δήμο Αθηναίων, στον πρώτο γύρο, προηγείται ο Γιώργος Καμίνης με 25,8% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 14,5% και ο Γαβριήλ Σακελαρίδης με 14,3%. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει 11,6%, ο Νικήτας Κακλαμάνης 9,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 3,7% και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,9%. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο κ. Καμίνης επικρατεί και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. 
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης έχει καθαρά την πρώτη θέση με 42,3%, και ακολουθεί ο Σταύρος Καλαφάτης με 22,7%. 
Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση, ο κ. Μπουτάρης επικρατεί και στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Προβάδισμα Τζιτζικώστα Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τέλος, προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 23,8% και ακολουθούν ο Γιάννης Ιωαννίδης με 18,5% και ο Μάρκος Μπόλαρης με 10,6%. 
airetos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *