Ο Σαμαράς βλέπει κάλπες και «κατεβαίνει» στο λαό

Ότι δεν έκανε ως Πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να κάνει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αντώνης Σαμαράς…

Ο πρόεδρος της ΝΔ, βλέπει ότι η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα σε κάλπες, είτε μιλάμε για δημοψήφισμα είτε για εκλογές, και ξεκινά περιοδείες με προεκλογικό άρωμα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη Χρήστος Νικολαΐδης, αύριο, Πέμπτη, ο κ. Σαμαράς ξεκινά τριήμερη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Χαλκιδική και την συνάντηση με μεταλλωρύχους. Η συνάντηση με τους εργαζομένους θα γίνει στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής στις 13:30 ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΚΕΔΕ, με τον Αντώνη Σαμαρά να μιλά στους δημάρχους στις 15:00.
Η περιοδεία θα συνεχιστεί στο νομό Σερρών και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Μαυροθάλασσας (16.30 μμ) και Εμμανουήλ Παπά, (18.30 μμ).

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη συνέχεια με τους πολιτευτές της ΝΔ στην περιοχή και στη 1 μετά το μεσημέρι με τους πρυτάνεις των δύο πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο του ΤΕΙ.

Στις 4 το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της οποίας θα μεταβεί στην Ξάνθη όπου το Σάββατο θα μιλήσει στη συνδιάσκεψη της ΝΔ για την αυτοδιοίκηση, που θα πραγματοποιηθεί στην θρακική πόλη.

sirma.info

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *