Λοβέρδος: Στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν!! Εγώ λέω υπάρχουν

Έχουμε συνηθίσει από τα χρόνια την πνευματικής υπνηλίας σε διάφορα τσιτάτα, τα οποία δυστυχώς τα θεωρούμε και ως πολιτικές ιδεολογικές ή και εθνικές σταθερές….
Βέβαια, ο παππούς μας ο Ηράκλειτος έλεγε άλλα: Τα πάντα ρει.

Δυστυχώς όμως για εμάς ο μόνος από τους σύγχρονους Νεκροέλληνες που το έχει επαναλάβει αν θυμάμαι καλά είναι ο Χριστόδουλος Ξυρός σε κάποιο βίντεο που τραγουδά ένα τραγούδι που έχει μέσα την γνωστή φράση του Ηράκλειτου.

Λοιπόν, έχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αδιέξοδα και όχι μόνο έχει αδιέξοδα, αλλά και πάντα είναι εκδικητική και βίαιη απέναντι σε αυτούς που την συγχέουν με την ελαφρότητας και τον λαϊκισμό.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δυστυχώς για μερικούς δεν είναι καθόλου προοδευτική, αντίθετα είναι βαθιά συντηρητική και εκδικητική, για αυτό και πάντα σπρώχνει εκδικητικά αυτούς που την αφήνουν να ξεπέσει σε χέρια μη άξια, είτε στην φυλακή είτε στην εξορία είτε στην κρεμάλα.

Ο Χίτλερ εξόντωσε αυτούς που έφθειραν και τελικά του παρέδωσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Σε δέκα το πολύ χρόνια στην Ελλάδα δεν θα υπάρχουν αυτιά να θέλουν να ακούσουν για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα είναι η εποχή που θα υπάρχουν δύο κόμματα στην Ελλάδα.

Το ένα θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, το οποίο με δημοκρατικές διαδικασίες θα ψηφίζει νομοσχέδια για την Μπούργκα και την Σαρία και το άλλο κόμμα θα είναι η τότε ακροδεξιά μέλη της οποίας θα είναι ο γιός του Κασιδιάρη μαζί με τον γιο του Τσίπρα.

Λοιπόν, έχει ή δεν έχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αδιέξοδα;

Αλήθεια, γιατί σε κανένα από τα 60 μουσουλμανικά κράτη του κόσμου δεν είναι πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τους εμποδίζει κανείς;

Ο Ερντογκάν με δημοκρατικές διαδικασίες προχωρεί στην ισλαμοποίησει, αλλά και ο Χίτλερ με δημοκρατικές διαδικασίες εξελέγη.

Οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες πανευρωπαϊκά, μάλλον έχουν μπερδέψει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις αποφάσεις του όχλου, ίσως αυτός είναι ο λόγος που επαναλαμβάνουν το τσιτάτο, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει αδιέξοδα.

Αυτό μου μοιάζει πολύ με το, αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, χωρίς όμως να μας διευκρινίζετε ποιός θα τρώει τα ψάρια.

Αλλά, αν δεν έχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αδιέξοδα γιατί μας φοβίζει αν ο ελληνικός λαός ψηφίζει δημοκρατικά Χρυσή Αυγή;

Το : στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα έχει την ίδια αξία με το πρώτα ο πολίτης, που στην προσπάθεια μας να σώσουμε τον πολίτη, χάσαμε την πατρίδα.

Αλλά και αυτό το, η καθημερινότητα του Πολίτη ως πολιτικός στόχος πριν μερικά χρόνια, μας έκανε να χάσουμε το μέλλον.

Βέβαια, κάποιοι ως επιτοπλήστων αριστεροαλλήθωροι νομίζουν ότι ο ιμάμης θα γίνει σύντροφος, ξεχνώντας πως ο ιμάμης δεν θέλει ζωντανούς τους άπιστους.

Ξέρει κάποιος, κανένα πολιτισμό καμιά ιδεολογία καμιά θρησκεία, που να μην εξαφανίστηκε ερχόμενη σε επαφή με το Ισλάμ;

Αν οι αρχαίοι άνθρωποι είχαν την διορατικότητα των σύγχρονων ευρωπαίων πολιτικών, ο άνθρωπος ακόμη θα κατουρούσε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και με κοινή συναίνεση, δίπλα από το φαγητό του.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *