Κύριε Πρόεδρε είστε … ΕΔΩ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση….
Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα ασφαλείας θα εφαρμοστούν και την Τρίτη 25η Μαρτίου, για την αποφυγή επεισοδίων στην παρέλαση της Αθηνάς, με την κινητοποίηση χιλιάδων αστυνομικών…
Ο σχολιασμός…


Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια θα δούμε την παρέλαση για την μεγάλη εθνική επέτειο της πατρίδας μας να μετατρέπεται σε εκδήλωση τύπου κλειστής “Δεξίωσης”. Συγκεκριμένα οι τρομοκρατημένοι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν προκειμένου να αποφύγουν το γιουχάρισμα αλλά πιθανόν και τα εποχιακά νεράτζια του ανώνυμου και αγανακτισμένου πλήθους εκδώσανε προσκλήσεις τις οποίες θα διαθέσουν κατά το πλείστον στους “ευνοημένους” και στους αυλοκόλακες τους.

Φυσικά δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοιου τύπου ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν περισσότερη οργή και απέχθεια σε όλους μας για την αλαζονεία και τον παχυδερμισμό τους ενώ μας κάνουν και αναρωτιόμαστε για την υπάρχουσα ευαισθησία και την πατριωτική συνείδηση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας μας δηλ. του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της παρέλασης.

Αλήθεια κ. Πρόεδρε μετά από την προπέρσινη διάλυση της παρέλασης της Θεσσαλονίκης από τους αγανακτισμένους πολίτες δεν προβληματιστήκατε καθόλου για τα αίτια; Ακόμα και σήμερα δεν βλέπεται και δεν ακούτε τι γίνεται γύρω σας; 
Πως επιτρέπεται να είστε μια απλή καρικατούρα που έχει μετατραπεί σε έναν απλό υπογραφέα (παράνομων και αντισυνταγματικών νομοθετημάτων) ενός συστήματος που υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα αυτών που κάποτε (όπως δηλώνετε) πολεμήσατε;

Η τηλεοπτική σας εικόνα δεν δείχνει να πάσχετε από Αλτσχάιμερ οπότε είναι απορίας άξιο γιατί ακόμα συνεχίζεται να εξευτελίζεται το πρόσωπό σας αλλά κυρίως τον θεσμό που υπηρετείτε.
Προσωπικά πιστεύω ότι χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία να αμβλύνεται τις κακές εντυπώσεις και την πικρία όλων μας απέναντι σας αν μετά την επίσκεψη προ ολίγων ημερών του Γερμανού ομολόγου σας (όπου του θέσατε το θέμα του Κατοχικού δανείου και πιθανόν και των πολεμικών αποζημιώσεων) δηλώνατε την παραίτηση σας.

Μια παραίτηση που θα έφερνε ως πρώτο θέμα στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και στις μνήμες όλων των λαών την βαρβαρότητα και την θηριωδίες τότε, αλλά και την αδικία τώρα των σύγχρονων Ες Ες της υποτιθέμενης δημοκρατικής Γερμανίας!

Δυστυχώς για όλους μας αποδεικνύεστε κατώτερος των περιστάσεων και το όνομα σας θα φιγουράρει δίπλα από τους σύγχρονους αλλά και τους παλαιότερους “Εφιάλτες” του Ελληνισμού γεμίζοντας ντροπή, τους νυν, αλλά και τους μελλοντικούς σας απογόνους!!!

Υποσημείωση


Οι παραπάνω σκέψεις μου αφορούν το πρόσωπο και όχι το θεσμό τον οποίο σέβομαι απόλυτα όταν υπηρετείτε προς όφελος του λαού!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *