ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ – ΤΟ ΝΕΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ

Γράφει ο Γεράσιμος Σιάσος*

Θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους ψηφοφόρους σε όλους τους Νομούς αφού καταλήξουν στο κόμμα που θα ψηφίσουν, να επιλέξουν νέους, αύθαρτους και αυτοδημιούργητους υποψηφίους. Να βάλουν ως κριτήριο τις σπουδές, την
καριέρα, την καταξίωση τους στον επαγγελματικό τους χώρο και την σοβαρότητα. Αρκετά πια με τους ανεπάγγελτους πολιτικούς, αρκετά πια με όσους θεωρούν ότι στις βουλευτικές έδρες υπάρχει κληρονομικό δικαίωμα.

Πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα του 2015 να δοθεί ένα τέλος σε γόνους πολιτικών τζακιών, παλαιούς πολιτικούς και επαγγελματίες πολιτικούς. Εδώ που έχει φτάσει η Χώρα ας προσπαθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί από όλα τα κόμματα να εξαλείψουμε τουλάχιστον έναν από τους παράγοντες που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία: τους «κατ’επάγγελμα ανεπάγγελτους πολιτικούς». Αρκετά κατέστρεψαν την Χώρα.

Όσο για την Αρκαδία, κράτα την επιστολή μου και θα με θυμηθείς την Κυριακή το βράδυ.  Το νέο θα νικήσει το παλιό! Η αξιοσύνη θα νικήσει την οικογενειοκρατία!
Ο ιατρός Κώστας Βλάσης, ένας νέος, αυτοδημιούργητος και καταξιωμένος Πανεπιστημιακός Ορθοπεδικός θα κόψει το νήμα πρώτος και με μεγάλη διαφορά. Οι Αρκάδες θα δείξουν τον δρόμο για όλη την Ελλάδα!
Με εκτίμηση…

*Επίκ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθήνας
Γραμματέας Πανεπιστημιακών Νέας Δημοκρατίας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *