Ο αγώνας των ομολογιούχων δεν σταματά ! ! !

Η νέα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για αποκατάσταση των ομολογιούχων, που υπέστησαν τεράστιες ζημίες από το καταστροφικό PSI+. Δέσμευση η οποία περιλήφθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο αγώνας των ομολογιούχων δεν
σταματά, και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, θα ενημερώσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την κατάφωρη αδικία που υπέστησαν από την Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και από τα Ευρωπαϊκά όργανα, που από κοινού σχεδίασαν και εφάρμοσαν το καταστροφικό για την Ελλάδα PSI+.

Άποψη των ομολογιούχων είναι ότι η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση και αφαίρεση δικαιωμάτων που προστατεύονται από τις Ευρωπαϊκές συνθήκες, από τους Έλληνες πολίτες. Η αυθαιρεσία των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών αρχών θα παρουσιασθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο όργανο που εκπροσωπεί άμεσα όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.

Η παρουσίαση αυτή γίνεται μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτού κ. Χρυσόγονου. Και θα παρευρεθεί 15μελής ομάδα ομολογιούχων.
Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρυσόγονο για την πρόσκληση, αλλά και για όλες τις ενέργειες που έκανε μέχρι τώρα για  την προβολή του θέματος των ομολογιούχων.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *