Ραπτάκης: “Δημιουργία αστικής συγκοινωνίας σε όλο το Δήμο”

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στην 4η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, κος Ραπτάκης, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο προς το Δήμαρχο όσο και προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κος Ραπτάκης μίλησε για δημιουργία αστικής συγκοινωνίας που θα ενώνει όλες τις περιοχές του νέου διευρυμένου Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Μία τέτοια πρόταση θα βοηθήσει στην ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου και…
 επίσης στην αύξηση του τουρισμού.
Παρά το γεγονός του ότι η πρόταση αυτή του κου Ραπτάκη είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, ειδικά σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, την οποία διέρχονται τα δημόσια οικονομικά και κατεπέκταση τα οικονομικά του Δήμου.
Παρόλα αυτά η πρόταση αυτή, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να επαναξεταστεί, μιας και η “ζεύξη” των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας με την έδρα του Δήμου θα τόνωνε την επισκεψιμότητα τόσο στην έδρα όσο και στα τοπικά διαμερίσματα, ενώ οι πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα των τοπικών διαμερισμάτων και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι θα εξυπηρετούνταν πιο άνετα και με μικρότερο κόστος.

http://evia-logos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *