Ελληνική Αυγή για την Κρήτη: Όχι στην αναγόρευση του Χάινς Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Μετά την οικονομική γερμανική κατοχή, ήρθε να μας «κατσικωθεί» στην Κρήτη και   ο γερμανός συγγραφέας Χάινς Ρίχτερ, τον οποίο έχουν προτείνει οι «αντιναζιστές» πανεπιστημιακοί, ως επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έτσι  λοιπόν όλη την καλή διάθεση πού έχουμε ,να τούς ενημερώσουμε για τα έργα και τις συγγραφικές ημέρες τού έν λόγω κυρίου, καί άς αποφασίσουν για το τί προτίθενται να κάνουν μετά τις αποκαλύψεις μας!

Ο εν λόγω συγγραφέας, στο τελευταίο συγγραφικό του έργο, με θέμα «Η Μάχη της Κρήτης», χαρακτήρισε τον Κρητικό Λαό, τις Ελληνικές  Ένοπλες  Δυνάμεις και την Ελληνική Χωροφυλακή, που πολέμησαν για την ελευθερία τους, ως ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ και ως ανθρώπους, οι οποίοι, αγωνίστηκαν με βάρβαρα μέσα και βρώμικο και κτηνώδη τρόπο –εάν είναι δυνατόν – για την ελευθερία του τόπου τους, ενάντια στον γερμανό κατακτητή.

Εδώ φυσικά μαθαίνουμε, μετά από 75 χρόνια και την αλήθεια, δεδομένου πως στο βιβλίο ανατρέπεται η ιστορική πραγματικότητα, αφού δεν αναγράφει πουθενά για την βρετανική κοινοπολιτεία, η οποία άφησε στο έλεος του Θεού την Κρήτη και για τις γερμανικές βαρβαρότητες που συντελέστηκαν αργότερα στο νησί.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η αναγόρευση του Χάινς Ρίχτερ ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ  θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να μην συντελεστεί κάτι τέτοιο.

Τελικά, ακόμη δεν μας έχουν πει… ποιοί είναι οι αληθινοί «ναζί».

 Γιώργος  Σπυρόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *