Αίσια κατάληξη για τον άνδρα που απελούσε να δώσει τέλος στη ζωή του

Αίσια κατάληξη είχε τελικά το περιστατικό που νωρίτερα σήμανε συναγερμό στις αρχές όταν 50χρονος εργάτης απειλούσε να…

πέσει στο κενό αν δεν πληρωνόταν τα δεδουλευμένα του. Τελικά ο 50χρονος άνρας κατέβηκε από την γέφυρα μετά από διαπραγματέυσεις και με την υπόσχεση πώς η εταιρία θα καταβάλει στον ίδιο άμεσα τα δεδουλευμένα του.

Υπενθυμίζεται οτι ο 50χρονός απειλούσε απο το πρωί να δώσει τέλος στη ζωή του, στη σήραγγα που βρίσκεται στο ύψος της Αμμουδάρας στον Αγίου Νικόλαο. Συγκεκριμένα ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι εργαζόμενος της εταιρίας που έχει αναλάβει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σημείο, απειλεί να πέσει στο κενό, αν δεν του καταβάλλουν τα δεδουλευμένα του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ΕΚΑΒ, πυροσβεστική αλλα και αστυνομικές δυνάμεις με εδικό διαπραγματευτή, ο οποίος προσπαθείσε να μεταπείσει τον 50χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονός εργάτης μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Lato FM ανέφερε οτι η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έκανα έργο, ένα κτίριο, για το νέο δρόμο με την υπόσχεση από την εταιρία ότι θα το έχω πληρωθεί έως τις 15 Φεβ. Χρωστάω σε μάντρες σε ΙΚΑ σε εφορεία, στους εργάτες. Σπουδάζω 3 παιδιά και δεν έχω χρήματα να τους στείλω, ζητώ τα δεδουλευμένα μου.»

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *