Εμβολιασμοί ανασφάλιστων παιδιών από την Εθελοντική Ομάδα Υγείας Σητείας

Η πρώτη άμεση και αποτελεσματική δράση της Εθελοντικής Ομάδας Υγείας, που συντονίζει την λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Σητείας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες.
Ο λόγος για τον εμβολιασμό των βρεφών και παιδιών που υπήρχαν εδώ κι ένα χρόνο στη λίστα του Νοσοκομείου Σητείας – 30 τον αριθμό – ο οποίος ξεκίνησε την Τρίτη 4 Μαρτίου και όπως εκτιμάται, θα ολοκληρωθεί η πρώτη δόση του εμβολιασμού περί τα τέλη του μήνα.
Πρόκειται ασφαλώς για μία σπουδαία κίνηση η οποία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που ξεκίνησε από μία ομάδα εθελοντών πολιτών και αγκαλιάστηκε στη συνέχεια και από άλλους εθελοντές.
Το γεγονός προκαλεί την δικαιολογημένη χαρά των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Υγείας. Τα μέλη της Ομάδας κυρίες Μαρία Βασιλάκη, Άννα Μανουσάκη και ο κ. Νίκος Καραμανωλάκης αναφέρθηκαν στην υλοποίηση της πρώτης δράσης, απευθύνοντας παράλληλα ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συνεχίζουν να στηρίζουν την όλη προσπάθεια ώστε να εν τέλει να βοηθηθούν και άλλοι πολίτες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *