Τα μεγάλα λάθη του Χιμένεθ

Ποιος θα το πίστευε ότι μετά από τρία γκολ διαφορά, μια ομάδα θα μπορούσε να χάσει την πρόκριση. Αυτό πήγε να συμβεί στην ΑΕΚ, παρά 30 δευτερόλεπτα. Ο Μανόλο Χιμένεθ σε άσχημη βραδιά.

Ούτε οι πιο αισιόδοξοι φίλοι της ΑΕΚ θα περίμεναν το γκολ του Λαγού στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ένα γκολ με το οποίο η Ένωση αγκάλιαζε την πρόκριση. Οι επιλογές του Χιμένεθ όμως, παραλίγο να…
 κάψουν την ομάδα. Μετά το 1-0 η ΑΕΚ κλείστηκε πίσω. Οι χώροι που έδινε ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκαν από τους Σκόκο και Λαγό. Ο Ισπανός προπονητής, έπρεπε να χτυπήσει το ματς και να επιζητήσει δεύτερο γκολ, ώστε να πάρει την πρόκριση πανηγυρικά. Η είσοδος του Ίσμαελ Μπλάνκο, άργησε πάρα μα πάρα πολύ. Στην περίπτωση αυτή ταίριαζε γάντι η φράση: “Μόλις βρεις κάποιον αντίπαλο κάτω, κλώτσησέ τον να πάει ακόμη πιο κάτω..” Η ΑΕΚ όμως, προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα, και τα γκολ του Τριφυλλιού ήρθαν φυσιολογικά.

Στην άμυνα, το δίδυμο Νασούτι-Μανωλά έμπαζε από παντού. Από εδάφους κι από αέρος, ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε πάρτι. Από τα δεξιά, ο Σάνιελ Γιάχιτς, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι είναι κεντρικός αμυντικός, κι όχι πλάγιος. Μια αλλαγή Γιάχιτς-Νασούτι, θα έδινε ύψος στην άμυνα, και βαρύ κορμί επάνω στο Σισέ για τις αερομαχίες.

Από κει και πέρα, ο Σκόκο, δεν αντικαταστάθηκε ποτέ, κι ας μην υπήρχε στο γήπεδο. Η είσοδος του Μπλάνκο μάλλον απαρατήρητη πέρασε καθώς αγωνίστηκε κάπου στο κέντρο. Οι καινούργιοι, δεν μας έδωσαν ακριβή σημεία γραφής. Το γκολ του Μίτσελ από τα 50 μέτρα μπορεί να τον κάνει αγαπημένο παιδί της εξέδρας.

Υ.Γ. Οι φίλοι της ΑΕΚ, στο τέλος του αγώνα, μάλλον από τον ενθουσιασμό τους εισέβαλαν στο γήπεδο, παρά για να κάνουν επεισόδια.

Υ.Γ.2 Ποιος διέταξε άραγε την είσοδο των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο, και πυροδότησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση…;

Υ.Γ.3 Αυτή την στιγμή. δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης από τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα

http://mpalakia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ

    Καλά… αυτός δεν ήταν που στα πρόσφατα πρωτοσέλιδα των χρωματιστών ρύπων που κοσμούν τα περίπτερα (υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν χρήματα για την αγορά τους δυστυχώς!) έχει πάρει όλες τις ταυτότητες των υπολοίπων ξένων προπονητών και είναι ο σούπερντούπερ κλπ

    Τι γίνεται ρε πούστη μου;;;;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *