Πρέβεζα: Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και όταν συνήλθε “διέλυσε” το ασθενοφόρο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Πρέβεζα στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ένας αλλοδαπός. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν κλήθηκε ασθενοφόρο από την Πρέβεζα να μεταβεί σε γειτονικό χωριό προκειμένου να παραλάβει έναν άντρα ο οποίος είχε υποστεί…

λιποθυμικό επεισόδιο σε καφενείο του χωριού.

Το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο και αφού έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άντρα ξεκίνησε και την μεταφορά του στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εξετάσεις.

Όμως καθ οδόν ο άντρας συνήλθε και απ ότι φαίνεται συνήλθε για τα καλά αφού σηκώθηκε από το φορείο και άρχισε να τα … σπάει μέσα στο ασθενοφόρο.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ειδοποίησε για το περιστατικό που βρίσκονταν σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο να περιμένουν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να βοηθήσουν να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Πράγμα το οποίο και έγινε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο “ασθενής” άντρας εξακολουθούσε και δημιουργούσε μικροπροβλήματα στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων ενώ δεν δίστασε να … “ξαναλιποθυμήσει” μέσα στην τουαλέτα την στιγμή που βρίσκονταν και υπό την επίβλεψη των αστυνομικών.

Όλα αυτά βέβαια δημιούργησαν μια μικρή αναταραχή στους χώρους του νοσοκομείου έως ότου δοθεί η έγκριση για μεταφορά του σε ψυχιατρική κλινική της Άρτας αφού όπως αποδείχθηκε έχριζε ανάλογης βοήθειας σύμφωνα και με το ιατρικό ιστορικό του.

pamepreveza.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *