Κάνουν ό,τι θέλουν -Οι βουλευτές φεύγουν από τις επιτροπές και στέλνουν τους συνεργάτες τους να τις παρακολουθήσουν

Εγινε και αυτό σήμερα στη Βουλή. Ο βουλευτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος δεν ήρθε…

σήμερα στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει σε δεύτερη ανάγνωση τον κώδικα των δικηγόρων αλλά έστειλε να παρακολουθήσει την επιτροπή αντ´αυτού τον συνεργάτη του.

Μόλις το πήρε χαμπάρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έθεσε θέμα να μπορούν όλοι οι Βουλευτές να φέρνουν τους συνεργάτες τους στις επιτροπές. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη χθεσινή παρουσία του Ευαγγελου Βενιζέλου στη Βουλή που μπήκε στην επιτροπή Εξωτερικων με συνεργάτες αλλά και μέλη της φρουράς του και δεν έχασε την ευκαιρία να του επιτεθεί λέγοντας ότι ένας υπουργός δεν κινδυνεύει από κανέναν στη Βουλή και δεν πρέπει οι υπουργοί να φαίνεται ότι ξέρουν καλύτερα τα θέματα από τους βουλευτές.

Ο Ανδρεας Ψυχάρης που πήρε το λόγο ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές να αντικαθίστανται στις επιτροπές από τους συνεργάτες τους. Τελικά τα μέλη της επιτροπής ψήφισαν να παραμείνει στη αίθουσα ο συνεργάτης του κ.Γιοβανοπουλου ανοίγοντας τον δρόμο για να δούμε εικόνες στις επιτροπές της βουλής όπου αντί για βουλευτές θα παρακολουθούν τις συνεδριάσεις αντ’ αυτών οι συνεργάτες τους.

www.zoomblog.org

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *