ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 45χρονος ημεδαπός, δημόσιος υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων σε …

Κρατικό Νοσοκομείο της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.

Προηγήθηκε καταγγελία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαιτούσε εκβιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας, παραχώρησης για 20 έτη, ενός εγκαταλελειμμένου οικήματος που βρίσκεται εντός του Νοσοκομείου, σε Ίδρυμα Ερευνών.

Το makeleio.gr επικοινώνησε πριν λίγο με τον δικηγόρο του συλληφθέντα Αποστόλη Λύτρα, ο οποίος μας είπε ότι τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται αλλά ακόμη δεν έχει πάρει αντίγραφο της δικογραφίας. Σε μια μια συντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του μας είπε πως ο συνδικαλιστής είναι προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου (φρουρός) και ότι ορισμένα από τα πράγματα που βρέθηκαν, όπως το γκλομπ και οι χειροπέδες ήταν κομμάτι της δουλειάς του. Αναφορικά με το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ήταν μία ρέμπλικα.

makeleio.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *