Αποκλειστικό: Γαλάζιος προβεβλημένος αυτοδιοικητικός, επικεφαλής συνδυασμού στην Περιφέρεια Αττικής – Πανωλεθρία για ΝΔ και Κουμουτσάκο

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης

Εν ενεργεία αυτοδιοικητικός παράγοντας, της Βορειοανατολικής Αττικής, μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής αποδοχής, ανακοινώνει……

εντός των ημερών τη δυναμική του παρουσία για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ο εν λόγω «υποψήφιος Περιφερειάρχης», «καταγγέλλει» τις πιέσεις που έχει υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από τους επιτελείς της Συγγρού και της Ηρώδου Αττικού, προκειμένου να καθηλωθεί και να μην «ενοχλήσει» με την πολιτική του παρουσία την απρόσκοπτη κάθοδο, είτε του νυν εκλεκτού Δημάρχου του Μαξίμου, του οποίου σήμερα εκτελεί χρέη αναπληρωτή, είτε να σιγοντάρει και να φτιάξει πολιτικά τον «άγνωστο» κ. Κουμουτσάκο, προσφέροντάς του, ουσιαστικά δεκάδες χιλιάδες ψήφους.

Η αλήθεια είναι πως ο αυτοδιοικητικός παράγοντας, σήμερα, λόγω του γενικότερου προφίλ του, έξω από οικογενειοκρατίες, τζάκια και κομματικές αγκυλώσεις, χαίρει της εκτίμησης τόσο της κοινωνίας, όσο και του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος, που βλέπει στο πρόσωπό του ένα νέο σε ηλικία, καθαρό και δυναμικό πολιτικό, που δεν βιοπορίζεται από την πολιτική. Ακόμη, όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, αναφέρουν πως είναι άριστος γνώστης της Αυτοδιοίκησης καθώς εκλέγεται σε αυτή σχεδόν τα τελευταία δέκα χρόνια και εξειδικεύεται στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης.

Πολλοί δε, υποστηρίζουν πως το επαγγελματικό και πολιτικό του προφίλ, είναι για να τεθεί μόνο ως επικεφαλής συνδυασμού και όχι για να κάνει τις αβάντες, των «χαμένων» στις δημοσκοπήσεις.

Οι μετρήσεις δείχνουν την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και την ευρεία αποδοχή του και από άλλους πολιτικούς χώρους του κέντρου και της αριστεράς, πέρα της ΝΔ.

Οι παλινωδίες και τα «παιχνίδια» της ΝΔ σχετικά με τα χρίσματα σε Αττική και Μακεδονία, φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Άλλο ένα ισχυρό πλήγμα, έρχεται για την Περιφέρεια Αττικής.

news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *