«Κλείδωνε τις πόρτες στο υπόγειο για να μη μπούμε»- Ο γιος του απαγωγέα αποκαλύπτει

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του γιου του απαγωγέα, Άριελ Κάστρο. Ο Άντονι δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο πατέρας του
έκανε αυτό το πράγμα στις τρεις κοπέλες.

Ο 31χρονος τα τελευταία 24ωρα προσπαθεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν ένα κτήνος που κρατούσε αιχμάλωτες τις τρεις κοπέλες, στερώντας τους τις ελευθερίες.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δεν κατάλαβε τίποτα ύποπτο τόσο καιρό. Εκείνο βέβαια που του έκανε αλγεινή εντύπωση είναι πως ο απαγωγέας δεν επέτρεπε την είσοδο στο γκαράζ και στο υπόγειο, κλειδώνοντας τις πόρτες. «Όταν εμείς τον ρωτούσαμε, εκείνος απαντούσε απλά ότι απαγορεύεται να πάμε εκεί» σημειώνει ο Άντονι Κάστρο.

«Δεν αξίζει να έχει την προσωπική ζωή του άλλο. Του αξίζει μόνο να βρίσκεται πίσω από α κάγκελα για το υπόλοιπο της ζωής του. Χαίρομαι επίσης που οι κοπέλες είναι ζωντανές», τόνισε ο 31χρονος για τις τρεις κοπέλες.

Ανάμεσα στις συζητήσεις που έκανε με τον πατέρα του, μία του έχει μείνει χαρακτηριστικά στο μυαλό. Συγκεκριμένα, ο Άριελ Κάστρο τον ρώτησε εάν πίστευε πως η αστυνομία θα έβρισκε ποτέ την Αμάντα Πέρι. Όταν ο Άντονι ανυποψίαστος του απάντησε πως μάλλον έχει πεθάνει, ο πατέρας του απάντησε: «Σοβαρά; Το πιστεύεις;».

Φωτογραφίες που πάρθηκαν μέσα στο σπίτι, έχουν βγει στη δημοσιότητα και φανερώνουν το περίεργο κλίμα που επικρατούσε, όπως επίσης και το ένοχο μυστικό που κρατούσε στο υπόγειο ο ‘Αριελ Κάστρο και τα δύο αδέρφια του, Ονίλ και Πέδρο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *