Νέα διαμάχη Τσίπρα-κυβέρνησης

Νέα διαμάχη Τσίπρα-κυβέρνησηςΈντονη απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο…..
οποίος, μιλώντας στο Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Άνγκελα Μέρκελ «έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά και το αδιέξοδο και εγκληματικό μνημόνιο».

«Οι εγκληματίες της τρόικας εξωτερικού που εφάρμοσαν μια καταστροφική πολιτική ξέροντας ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα και οι παραδομένοι της τρόικας εσωτερικού συνυπεύθυνοι της τρόικας εξωτερικού που ανέλαβαν την ευθύνη να σώσουν τη χώρα από το μεγάλο κίνδυνο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη της τρόικας για να κυβερνήσουν μια χώρα που βουλιάζει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Λίγο αργότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «εξωφρενικά ανήκουστο» το ότι «ο κ. Τσίπρας να κατηγορεί την Καγκελάριο της Γερμανίας ότι έρχεται στην Ελλάδα για να διασώσει το κράτος της διαφθοράς!».

Όπως πρόσθεσε, «είναι κρίμα που ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι υβρίζοντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο σε αυτή την κρίσιμη ώρα, προκαλεί τεράστια ζημιά στα συμφέροντα της χώρας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *