Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Οφείλουμε να ανακουφίσουμε τον Ελληνικό λαό»

Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού την οποία μετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, γεμίζει τους Έλληνες με ελπίδα. Το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια υπάρχει μια κυβέρνηση που ξεκινά την διαπραγμάτευση υπέρ των
συμφερόντων του Ελληνικού λαού ξαναδίνει στους Έλληνες αυτή τη χαμένη αίσθηση εθνικής αξιοπρέπειας.

Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού.
Προτεραιότητες των ΑΝ.ΕΛ. είναι: να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας , να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία.
Επιβάλλεται να μην υπάρχουν άνθρωποι που να τρέφονται από κάδους σκουπιδιών, να μην υπάρχουν παιδιά πεινασμένα, οικογένειες απελπισμένες με τις αυτοκτονίες να αυξάνονται επικίνδυνα, να μην υπάρχουν κλειστά εργοστάσια και υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
 Θέτουμε ως προτεραιότητα την άμεση έναρξη προγράμματος εμβολιασμών έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η περυσινή τραγωδία με τον άδικο θάνατο 150 ανθρώπων από την εποχική γρίπη. Το ίδιο θα πρέπει να γίνει με τις παιδικές ασθένειες για όλα τα παιδιά, χωρίς καμία εξαίρεση.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται σαν τριτοκοσμική χώρα.

Βασικός στόχος μας ήταν και παραμένει σταθερά η ανακούφιση των ταλαιπωρημένων πολιτών, ο περιορισμός της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, αλλά και η βελτίωση της εξαρθρωμένης δημόσιας υγείας, παιδείας και δημόσιας διοίκησης. Και για όλα αυτά θα αγωνιστούμε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *