Αποκάλυψη-βόμβα για Δέλλα!

“Θέμα της διοίκησης είναι αν θα λήξει το θέμα με τα τρία παιδιά. Δεν έχουμε πολυτέλεια να τους έχουμε εκτός. Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης και περιμένουμε”. Αυτή η δήλωση του Τραϊνού Δέλλα, που στην ουσία τον έφερε απέναντι από τη διοίκηση και τον έκανε …φευγάτο, σύμφωνα με τα περισσότερα ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό να έχει εξήγηση και να μην είναι τόσα …αθώα όσο παρουσιάζεται από το σύνολο του Τύπου.

Γιατί, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη “SportDog Penalty”, ο Έλληνας τεχνικός πληροφορήθηκε κάτι την προηγούμενη εβδομάδα που προφανώς τον απογοήτευσε και τον “ανάγκασε” να πει όσα είπε για τους παίκτες που τιμώρησε η διοίκηση χωρίς την έγκρισή του. Τι ήταν αυτό;

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι στα αυτιά του παλαίμαχου στόπερ έφτασε μια είδηση που δεν του άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα, ο Δέλλας άκουσε ότι “μηχανισμός” εντός της ομάδας ασχολείται εδώ και καιρό με την ανεύρεση νέου προπονητή!

Μάλιστα, ο νεαρός τεχνικός ενημερώθηκε ότι η έρευνα γίνεται στην Ιβηρική και πως υπάρχει εντολή να βρεθεί ένα “βαρύ” όνομα για τον πάγκο ενόψει της επιστροφής της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ.

Αν ισχύει, βεβαίως, αυτή η πληροφορία, είναι επόμενο ο Δέλλας να …ξενέρωσε, με αποτέλεσμα στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη να εκφράσει αυτή τη δυσαρέσκεια με αφορμή, πάντως, άλλο ζήτημα της ομάδας. Όπως και έγινε, δηλαδή, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κι είναι λογικό, εδώ που τα λέμε, γιατί αν ο Κολοσσός γνώριζε ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης, θα ήταν …τρελός στα καλά καθούμενα να εναντιωθεί ρισκάροντας να χάσει την ευκαιρία να κοουτσάρει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία μετά τη δύσκολη αγγαρεία να ανεβάσει τον σύλλογο δύο κατηγορίες μέσα σε δύο χρόνια. Έτσι δεν είναι;

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *