Ελέφαντας απο χαρτί…. Έργο με πραγματικές διαστάσεις …


Θεματικά Πάρτυ – Ελεφαντάκια | Elefuntakia.gr | Elefantakia.gr
Ελάτε να κάνουμε πραγματικότητα το πάρτι των ονείρων σας! Από τον αγαπημένο σας σούπερ-ήρωα μέχρι ολόκληρο το ζωικό βασίλειο, μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα πρωταγωνιστεί στο πάρτι σας. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε για το παιδί σας η για εσάς ένα πάρτι με το θέμα της αρεσκείας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προτεινόμενα θέματα μας η να μας προτείνετε οποίο άλλο εσείς επιθυμείτε. Η εταιρία μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, παιδαγωγούς, ανίματερ και σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την πλήρη διοργάνωση του πάρτι σας Η διάρκεια του κάθε πάρτι είναι συνήθως 2-3 ώρες.

Διοργανώσεις Εκδηλώσεων
Η εταιρία μας εκτός από την οργάνωση θεματικών πάρτι, αναλαμβάνει την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων όπως: γενέθλια και γιορτές ενηλίκων βαπτίσεις, babyshower,bridal shower και οποιοδήποτε άλλο πάρτι επιθυμείτε.

Ενοικιάσεις χώρων – Τροφοδοσίες
Τα πάρτι μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο σας η σε προτεινόμενους από εμάς χώρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αναλαμβάνουμε την πλήρη τροφοδοσία της εκδηλώσεις σας με χειροποίητες λιχουδιές φτιαγμένες από έμπειρους chef.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα :
Επικοινωνία με την Κυρία Μαρί
Τηλέφωνο 6983850287
Ωράριο 10 -5 , από Δευτέρα εώς Παρασκευή
Ερμού 91 , Αθήνα

Εταιρεία εκδηλώσεων και παιδικών πάρτι elefuntakia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *