Αχαϊα: Του έκοψε τα δάχτυλα με μπαλτά επειδή του χρωστούσε χρήματα – Πανικός σε κατάστημα του Αιγίου!

Στο νοσοκομείο κατέληξαν ένας 49χρονος Αλβανός και ένας 56χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνεπλάκησαν για οικονομικές διαφορές, μέσα στο κατάστημα του δεύτερου, στη Ροδοδάφνη Αιγίου.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος πήγε χθες το πρωί στο κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος στη Ροδοδάφνη και διαπληκτίστηκε μαζί του, για οικονομικές διαφορές. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 56χρονος επιτέθηκε με μπαλτά στον 49χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλα του χεριού του.

Αν και τραυματισμένος, ο 49χρονος κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι και να τραυματίσει τον 56χρονο, στο κεφάλι και στα χέρια. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που έφθασαν στον χώρο της αιματηρής συμπλοκής, συνέλαβαν τον 49χρονο, μέσα στο κατάστημα, ενώ στο χώρο βρήκαν και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών.

Στην συνέχεια ο 49χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείου Αιγίου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Όσον αφορά τον 56χρονο, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *