Στήριξη Κυριαζίδη σε Μπαλτάκο: Αυτός δεν έκλεινε την πόρτα του όπως άλλοι υπουργοί

Δήλωση στήριξης στον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκο έκανεο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Διαβάστε τι λέει:…

«Με αφορμή τα εξαιρετικώς δυσμενή σχόλια και τις απαξιωτικές δηλώσεις διαφόρων αναφορικά με την δημόσια παρουσία και προσφορά του κ. Τάκη Μπαλτάκου στην θέση του Γραμματέως της Κυβερνήσεως, νιώθω την ηθική υποχρέωση να προχωρήσω στην παρούσα δημόσια δήλωση.

Ο κ. Μπαλτάκος κατά την άσκηση των καθηκόντων του καλοπροαίρετα είχε την πόρτα του γραφείου του πάντα ΑΝΟΙΚΤΗ σε όλους ανεξαιρέτως τους Βουλευτές, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, ακούγοντας όλους και όλα, προσπαθώντας πάντα να επιλύσει τα όποια προβλήματα επί της ουσίας τους. Όταν τα γραφεία ορισμένων Υπουργών ήταν κλειστά, ο κ. Μπαλτάκος ήταν ο μόνος στον οποίο μπορούσες να απευθυνθείς οποτεδήποτε για να ζητήσεις την θεσμική παρέμβασή του παρά τον φόρτο που συνεπαγόταν η θέση του.

Οφείλω δε να σημειώσω ότι συνέδραμε ουσιαστικά τους νέους βουλευτές στο έργο τους και ήταν παρών σε όποιο πρόβλημα και αν δημιουργείτο προς άμεση διαχείρισή του. Για την σοβαρότητα του ανδρός και την νομική του κατάρτιση ουδείς μπορεί να αντιλέξει. Είναι πραγματικά άδικο για το έργο του και την παρουσία του στην Κυβέρνηση λόγω του ατυχούς αυτού περιστατικού να αμαυρώνεται συνολικά η προσφορά του.

Δεν θέλω να υπεισέλθω στην ουσία της στιχομυθίας που είδε το φως της δημοσιότητας ένεκα της παράνομης και ποινικώς κολάσιμης συμπεριφοράς του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του εγκληματικού πολιτικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Δεν μπορώ, όμως, να μην σχολιάσω την συμπεριφορά όσων αμέσως προσέτρεξαν, δραττόμενοι του ατυχούς περιστατικού, να δείξουν τις πολιτικές τους “φιλίες” και “προτιμήσεις” προς το άνω μόρφωμα και να ακούγονται μάλιστα και “κραυγές” στήριξής του. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός, ο τυχοδιωκτισμός και η υποκρισία έχουν δυστυχώς κυριεύσει τον δημόσιο βίο της χώρας για μία ακόμη φορά».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *