Η απίστευτη τιμωρία ενός πατέρα στον κακό μαθητή γιο του

Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με έναν πατέρα που ανάγκασε το γιο του να σπάσει το xBox του με μία βαριοπούλα επειδή
πήρε κακούς βαθμούς στο σχολείο.

Το αγόρι, που ονομάζεται Τζέισον, είχε 3 εβδομάδες περιθώριο να βελτιώσει τους βαθμούς του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το τίμημα ήταν βαρύ.

Το βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Good Parenting: Father Makes His Son Destroy One Of His Xbox Consoles For Failing In School», έχει κάνει πάνω από 53.000 προβολές στο YouTube

Στο βίντεο ο Τζέισον λέει: «Δεν είναι δικό μου λάθος» και «μισώ τη ζωή μου», πριν χτυπήσει με το σφυρί μία λευκή κονσόλα Xbox 360.

Αφού έσπασε την κονσόλα, ο πατέρας του τον διέταξε να κάνει το ίδιο με ένα Xbox One. Το αγόρι αρνήθηκε και πέταξε τη βαριοπούλα στο έδαφος. Οταν ο πατέρας του φώναξε σε αυτόν να πάρει το σφυρί και να τελειώσει τη δουλειά, ο Τζέισον στάθηκε δίπλα από την κονσόλα και έκλαψε.

Ο πατέρας του χρησιμοποίησε άσχημη γλώσσα και, στη συνέχεια, είπε, «Θα το κάνεις ή να το κάνω εγώ;»

Το βίντεο τελειώνει με τον Τζέισον να κρατάει το σφυρί κοιτάζοντας το έδαφος, αλλά η δεύτερη κονσόλα είναι ακόμα άθικτη.

Πολλοί σχολιαστές έχουν επαινέσει τον πατέρα για την αυστηρή προσέγγιση του, ενώ άλλοι τον έχουν επικρίνει που περίμενε τρεις εβδομάδες πριν κάνει κάτι για τους βαθμούς του γιου του.

Οπως εξηγεί η ψυχολόγος Λάουρα Μαρκαμ «Οι κατηγορίες δεν έπρεπε να ξεκινήσουν αφού πήρε τους βαθμούς και 3 βδομάδες δεν είναι αρκετές για να τους διορθώσει. Κάνοντας το παιδί σας να υποφέρει θα γυρίσει μπούμερανγκ μετά. Δεν πρόκειται να αρχίσει ξαφνικά τη μελέτη, αν κανείς δεν τον βοηθάει να το κάνει»

Πηγη trelokouneli

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *