Αρνείται να μεταχθεί από τις φυλακές Ναυπλίου στον Κορυδαλλό ο βουλευτής της Χ.Α Στάθης Μπούκουρας

Αρνείται να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας…

Με υπεύθυνη δήλωσή του ο βουλευτής, που κρίθηκε τον περασμένο Ιανουάριο προφυλακιστέος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την μεταγωγή του και τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανακρίτριες που χειρίζονται τη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση σε βάρος βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής ζήτησαν την άρση ασυλίας του κ. Μπούκουρα για επιπλέον κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ο βουλευτής αιτιολογεί την άρνησή του να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, στην υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλε, αναφέροντας ότι «η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της Ειδικής μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη ήταν προκειμένου να μεταχθώ και να εμφανιστώ , ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου , ενώπιον της Επιτροπής στην ειδικά καθορισμένη αίθουσα στην Βουλή και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού» .

Ο κ. Μπούκουρας εκφράζει επίσης την βεβαιότητα του πως οι συνάδελφοι του δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η ασυλία του «επειδή αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχθώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζί της και να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κορινθίας είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας ένα κυνηγετικό όπλο σαν αυτά τα οποία έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια».

Σημειώνει δε ο κατηγορούμενος βουλευτής, με κεφαλαία γράμματα, ότι για το επίμαχο όπλο η Ελληνική Αστυνομία του έχει χορηγήσει νόμιμη άδεια κατοχής κυνηγετικού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *