Τελευταία Νέα

Για σου Ελλάδα που αντιστέκεσαι!

Για σας πατριώτες που φιλάτε Θερμοπύλες!!!

Η ώρα είναι σχεδόν πέντε το πρωί. Σήμερα ήταν μια ιστορική μέρα για πολλούς απο μάς. Μαζευτήκαμε πολλοί περισσότεροι απο όσους είχαν δηλώσει και όλοι μαζί ενημερώναμε τους περαστικούς και συλλέγαμε υπογραφές. Το σημαντικώτερο δεν ειναι πόσοι μαζευτήκαμε , ούτε πόσες υπογραφές μαζέψαμε. Το σημαντικώτερο είναι ότι καταλάβαμε ότι δεν είμαστε λίγοι όσοι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι . Ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που έχουν τη δύναμη , ακομμάτιστα και ενωμένοι, να σηκώσουν το ….
ανάστημά τους και να ζητήσουν περισσότερη δημοκρατία. Χρειαζόμαστε εθελοντές να ενωθούν μαζί μας και να έρθουν για όσο χρόνο διαθέτουν μαζί μας.

Η αρχή έγινε – ο δρόμος ειναι μπροστά μας.

Καλημέρα Ελλάδα.
300 Έλληνες

Τη περιμένετε για να τρέξετε να βοηθήσετε αυτούς τους πατριώτες ;;; Ξεκολλήστε από το καθημερινό σας ναρκωτικό που σας έχουν ποτίσει! Τρέξτε να ξανά νιώσετε χρήσιμοι άνθρωποι και γονείς, δεν υπάρχουν έξυπνοι και χαζοί, μας καλεί η πατρίδα δώστε το παρόν, βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους που είναι νύχτα και μέρα έξω από το άντρο της κολάσεως. Τρέξτε να φυλάξετε βάρδια έξω από τη βουλή μαζί με τους πατριώτες!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
arxaiaithomi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *