«Πρέπει να ρίξουμε ρυθμούς…»

Αργύρης Πεδουλάκης: Να διαχειριστούμε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους τραυματισμούς μας

Η διαχείριση των παικτών που βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση είναι στο
επίκεντρο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, όπως σχολίασε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανελευσινιακού.

Θα ρίξει ρυθμούς ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» σχολίασε την ένταση των τελευταίων προπονήσεων της ομάδας, αλλά και την σημασία που δείχνει στη διαχείριση παικτών που βρίσκονται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

«Είχαμε το μυαλό μας πώς να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είναι πολύ πίσω από φυσική κατάσταση. Θέλουμε να βγάλουν ενέργεια ειδικά στο κομμάτι της άμυνας για όσο αντέχουν αλλά και στην επίθεσή μας.

Είμαστε πίσω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να διαχειριστούμε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους τραυματισμούς μας. Είμαστε πίσω γιατί πολλά από τα παιδιά μας δεν είναι εκεί που πρέπει από φυσική κατάσταση.

Δουλέψαμε με μεγάλη ένταση χθες και προχθές. Πλέον θα ρίξουμε τους ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της Παρασκευής. Πρέπει να διαχειριστούμε ότι 4-5 παιδιά είναι πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι της φυσικής κατάστασης».

Πηγή: Sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *