Φθιώτιδα: “Χτύπησαν” κι άλλο σούπερ μάρκετ – Βρήκαν το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών

Είναι το τρίτο “χτύπημα”, μέσα σε λίγες ημέρες, σε s/m της ίδιας αλυσίδας – Πρώτα στη Μακρακώμη, μετά στη Λαμία και τώρα στα Καμένα Βούρλα…
Το κατάστημα του “Γαλαξία” στα Καμένα Βούρλα έβαλαν στόχο αυτή τη φορά οι κακοποιοί. Χθες τα ξημερώματα, διέρρηξαν αποθηκευτικό χώρο και στη συνέχεια από πλαϊνή πόρτα μπήκαν στο κατάστημα και “ξήλωσαν” το μικρό χρηματοκιβώτιο, ελπίζοντας ότι θα έχει χρήματα, αλλά την πάτησαν, αφού υπήρχαν κάτι ψιλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί χθες εντόπισαν ένα παρατημένο αυτοκίνητο κοντά στη Κόμνηνα, το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν των δραστών, αφού μέσα βρεθήκαν κουκούλες, λοστός και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Το αυτοκίνητο, ένα Ford Escort είχε κλαπεί μια ημέρα πριν από τη Λαμία.

Πριν από δυο ημέρες είχαμε την ληστεία της χρηματαποστολής στο σούπερ μάρκετ “Γαλαξίας” στα Γαλανέικα στη Λαμία, όταν οι ληστές βγήκαν από το πορτμπαγκάζ αυτοκίνητου και με τη απειλή όπλου άρπαξαν 22.300 ευρώ (διαβάστε σχετικά).

Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν το “χτύπημα” στη Μακρακώμη, όπου οι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο με τον ίδιο τρόπο, που έδρασαν και χθες στα Καμένα Βούρλα (διαβάστε σχετικά).

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να δουν αν και πως συνδέονται τα τρία” χτυπήματα” μεταξύ τους.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *