Ανικανοτατε……. ωραία τα λέτε αλλά αποτύχατε ! ! !

Γράφει ο harrytsopanos

Λιγη ντροπη να υπηρχε θα επρεπε να ειχε κρυφτει στο Καστρι κατω απο την ποδια της Μαργαριτας και να μην ξαναβγει στον ηλιο το αποτυχημενο μοντελο καταλληλοτερου που μας φορτωθηκε αυθαιρετα με ψευδη και απατες για να καταλαβει μετα απο αυτο οτι πρεπει να μας σωσει.

Με υπουργικα συμβουλια στυλ Ciao αντενα με καλεσμενους και μιλωντας περι διαφανειας αρχισε την παρανοικη του καριερα σαν διαχειριστης,με λεφτα υπαρχουν ξεκινησε και ….
με συναινεση τελειωνει.

Διοτι εχει τελειωσει ο ανικανοτατος και ας το παιζει αφ’υψηλου,εχει τελειωσει διοτι οτι και να εκανε αποτελεσμα δεν εφερε,και δεν εκανε και λιγα,ουτε λιγα υποσχεθηκε,αλλα τι να κανουμε αν εχεις την ανικανοτητα μεσα σου οσο μεηκ-απ και να σου βαλουν θα φανει στην ρυτιδα ρε παιδι μου.

Ο χωριατης με τα λογια κτιζει ανωγεια και κατωγια,λεει η παροιμια,αυτο εκανε και εκεινος,και εχει την κυρια ευθυνη διοτι ο ιδιος εκανε τις υπογειες συζητησεις με τον νεωτερο πορνογερο του ΔΝΤ,εχει συνηθισει να συνδιαλεγεται με πορνογερους απο παλια ο δικος μας,ο ιδιος εφερε το ΔΝΤ στην χωρα,ο ιδιος υπεγραψε αντισυνταγματικα το μνημονιο,ο ιδιος διορισε το μπαχαλοχωριο σαν υπουργικο συμβουλιο και ο ιδιος εφερε την κατασταση εδω που ειναι,ποσο πλεον θα κατηγορει την αλλη ανικανη δυναμη ονοματι νου-δου?

Η χωρα χρειαζεται ηγετη και οχι το μωρο της Ροζμαρι,κυριε διαχειριστα μας…ανικανοτατε,ωραια τα λετε αλλα αποτυχατε…οικτρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *