Καθηγήτρια σε ομαδικό όργιο με μαθητές της (βίντεο)

Σε ένα επίπεδο πιο πάνω αποφάσισε…να πάει την αποπλάνηση των μαθητών μία καθηγήτρια από… το Τέξας. Ή 28χρονη, Brittni Nicole Colleps, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, γιατί έκανε…

oμαδικό σeξ με πέντε μαθητές της!

Η Colleps δίδασκε Αγγλικά στο Λύκειο του Kennedale και επιδιδόταν σε oμαδικά … με τους μαθητές της επί δύο ολόκληρους μήνες κατά τη διάρκεια του 2011, παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη και είχε τρία παιδιά.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ένα βίντεο με τις περιπτύξεις των έξι ατόμων που είχε τραβήξει μαθητής διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Η καθηγήτρια αναγκάστηκε να παραδοθεί, ενώ το απίστευτο βίντεο προβλήθηκε και στη δίκη της.

Τρεις από τους πέντε μαθητές δήλωσαν στο δικαστήριο, ότι δεν ένιωσαν θύματα και πως δεν ήθελαν η καθηγήτριά τους να διωχθεί. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο, η καθηγήτρια έπρεπε να καταδικαστεί ασχέτως αν τα θύματα ήταν ενήλικα, καθώς δεν παύει να είναι ανάρμοστη η σχέση δασκάλου-μαθητή.

Ο σύζυγός της υπηρετούσε στο στρατό και ήταν σε αποστολή στο εξωτερικό, όταν η γυναίκα του επιδιδόταν στα σeξουαλικά παιχνίδια, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε ότι ναι μεν είναι έξαλλος μαζί της αλλά θα σταθεί στο πλευρό της γιατί έτσι είπε στους γαμήλιους όρκους του!

Με πληροφορίες από mychannel.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *