Τελευταία Νέα

Υπάρχει κράτος….. υπάρχει Θεός ; ; ;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ;

ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ Η
ΖΩΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ
( ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟ), ΕΠΑΘΕ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ.. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!! ΖΕΙ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!
Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ Ν ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ!!
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ???? ΕΛΕΟΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ??? ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!

skopelos-news.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *