Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η- Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε για ποιό λόγο κλείνει ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο (το οποίο πληρώνουν ΑΔΡΑ οι Ελληνες φορολογούμενοι) σε Ευρωπαϊκή χώρα το 2014 (δύο χιλιάδες δέκα τέσσερα):

Σας αποστέλλω, εκ μέρους της …..
Πρυτανείας, τη συνημμένη ανακοίνωση της Πρυτανείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προς ενημέρωση δική σας και των αναγνωστών σας.

Τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνουν χώρα αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση του παραεμπορίου που πραγματοποιείται επί του πεζοδρομίου της οδού Πατησίων, μπροστά από την είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων διαδραματίζονται βίαια επεισόδια σοβαρής έκτασης μεταξύ της αστυνομίας, των ασκούντων το παραεμπόριο, καθώς και υποστηρικτών τους. Ως αποτέλεσμα, έχει τεθεί κατ’ επανάληψη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μελών της κοινότητάς μας και έχει διαταραχθεί σε σοβαρό βαθμό η ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου.
Υπό αυτές τις συνθήκες το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει, σύμφωνα με τους σκοπούς του. Για τον λόγο αυτό το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 12/3/2014, 21:00, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

Σχόλιο: κλειστό μέχρι νεωτέρας. Κατανοητό.Ο μισθός διεκόπη μέχρι νεωτέρας;

http://taxalia.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *