Τίμημα αξιοκρατικό

Ώρα, Μοίρα, Λάχεσις (το όνομά της συνδέεται με το ρήμα λαγχάνω = παίρνω με κλήρο). Είναι αδελφές, κόρες του Δία και της προστάτιδας των Νόμων, Θέμιδος.

Μόνο που…

σήμερα δεν θα μας τύχει λαχνός!! Το τίμημα* θα είναι αξιοκρατικό, πολύ συγκεκριμένο κι όλοι θα πάρουμε από ένα.

ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ.

(Δεν αφορά μόνο τους άπραγους μεγαλόστομους, που θέλουν -απαιτούν- οι άλλοι να τους σώσουν. Ξέρεις πόσους ξέρω που από την αρχή του αγώνα ασχολούνται μόνο με υψηλές διατριβές περί πολιτευμάτων κλπ; που θεωρούν τον λαό ανίκανο να αποφασίζει για την μοίρα του, θεωρούν ΜΟΝΟ εαυτόν, και μερικούς -ελάχιστους- άλλους, άξιους για να αποφασίζουν για τους πολλούς; Αφορά λοιπόν περισσότερο αυτούς, που “αγωνίζονται” εποφθαλμιώντας μια θεσούλα για το μετά!! Να μείνουν σίγουροι, θα τους την κρατήσουμε ζεστή-ζεστή!!)

Υ.Γ. Η Άμεση Δημοκρατία δεν θα είναι μία εκ των επιλογών, είναι μονόδρομος!!

(Μάρτιος 2011: Το επόμενο πολιτικό σύστημα http://attikanea.blogspot.gr/2011/03/blog-post_1188.html)

* Η Νέμεσις δεν είναι μία απλή τιμωρία, φέρνει σπουδαία αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Το σπουδαίο αποτέλεσμα που θα φέρει η τιμωρία αυτού που έφταιξε, αυτού που συναίνεσε, αυτού που βοήθησε, αυτού που λούφαξε, αυτού που παραδόθηκε αμαχητί, αυτού που λιποτάκτησε, αυτού που επωφελήθηκε του ορυμαγδού (καιροσκόπου), αφορά στις επόμενες γενιές. Θα είναι υποχρεωμένος πλέον ο άνθρωπος (και εσαεί) να πολεμά μέχρι θανάτου για την Πατρίδα του, την Δημοκρατία, τα Ιερά και τις Αξίες του, έχοντας σαν ΜΟΝΗ άλλη επιλογή να πληρώσει το -πολύ συγκεκριμένο, κατά περίπτωση- βαρύτατο τίμημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *