Πέντε ειδήσεις της εβδομάδας που δεν ακούστηκαν ποτέ

Αυτές είναι κάποιες ειδήσεις που δεν πήραν το δρόμο της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα αλλά έχουν ζουμί.

1.Ιταλία: Ξανά στο δικαστήριο ο Μαραντόνα

Ιταλικό δικαστήριο παρεπέμπει ξανά σε δίκη τον «βασιλιά του ποδοσφαίρου» Ντιέγκο Μαραντόνα, αυτή τη φορά με την κατηγορία της δυσφήμισης του Ατίλιο Μπεφέρα, του πρώην επικεφαλής των φορολογικών αρχών της Ιταλίας.

Ο Αργεντίνος πρώην άσσος κατηγορείται γιατί φέρεται να είπε σε συνεντεύξεις του, ότι «έπεσε θύμα διώξεων που ήταν βασισμένες σε ψευδή στοιχεία και παράτυπες διαδικασίες» από τις ιταλικές φορολογικές αρχές, σχολιάζοντας μία διαμάχη μεταξύ τους για 40 εκατ. ευρώ φόρων.

Πρόκειται για φόρους, που ο πρώην ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην πλήρωσε για χορηγίες και εμπορικές συμφωνίες, κατά τις ημέρες της μεγάλης του δόξας στα τέλη της δεκαετίας του 80’.

2.ΗΠΑ: Γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει το σύζυγό της γιατί δεν την βοηθούσε στο σπίτι

Ένας άντρας στο Μέρισβιλ στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, κάλεσε έντρομος την Άμεση Δράση, λέγοντας ότι η σύζυγός του προσπάθησε να τον πυροβολήσει μέσα στο σπίτι τους, χωρίς να τα καταφέρει. Στη συνέχεια έτρεξε έξω από το σπίτι. Η αστυνομία τον βρήκε στην περιοχή και άκουσε τη δική του εκδοχή. Είπε στους αστυνομικούς, ότι μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για ηπατίτιδα, όταν η γυναίκα του θύμωσε γιατί δεν είχε ασχοληθεί με καμία από τις δουλειές του σπιτιού. Τότε αφού εκτόξευσε διάφορα αντικείμενα εναντίον του, πήγε στο υπνοδωμάτιο και πήρε την καραμπίνα την οποία έστρεψε εναντίον του. Η σύζυγος παραδέχθηκε ότι έκανε ακριβώς αυτό, λέγοντας ότι ποτέ πριν στα 33 χρόνια του γάμου τους δεν είχε νιώσει τόση απογοήτευση.

3.Καναδάς: Μην τα βάζετε με τηλεοπτικούς ρεπόρτερ όταν είναι «στον αέρα»

Ένας νεαρός οπαδός, που «στόλισε» με χυδαίες ύβρεις μια δημοσιογράφο την ώρα που αυτή κάνει το ρεπορτάζ της για τηλεοπτικό σταθμό του Καναδά, απολύθηκε από την εταιρεία στην οποία εργάζεται . Όσο η κάμερα «έγραφε» η δημοσιογράφος προσπάθησε να συζητήσει μαζί του και να τον ρωτήσει από που πηγάζει η συμπεριφορά του, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

4.Γερμανία: Μαζί στην αιωνιότητα…

Αυτό υπόσχεται η γερμανική ένωση κοιμητηρίων, αλλά δεν εννοεί μαζί με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αλλά με κάποιο αγαπημένο κατοικίδιο. Με άλλα λόγια, δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να θαφτούν μαζί με το ζώο που τους συντρόφευσε για πολλά χρόνια και έτσι να μείνουν μαζί για πάντα. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησηςείναι «Ο Παράδεισος μας».

5.Γερμανία: Συντηρητικοί και Πράσινοι ενώνονται για τη μαριχουάνα

Οι γερμανοί βουλευτές, Γιοακίμ Φάιφερ των Χριστιανοδημοκρατών και ο Ντίτερ Γιάνεσεκ των Πρασίνων, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπέρ της ρύθμισης της αγοράς μαριχουάνας. Δεσμεύτηκαν από κοινού να καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι κάθε χρόνο χάνονται δισεκατομμύρια δολάρια από αυτή τη νέα αγορά

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *